Skilsmässa…

Det händer mkt här just nu…

Jag och Adam ska skiljas. Och det är jag som vill det. Känslorna har dött efter 16 år tillsammans.

Vi har blivit uppsagda från huset pga hyresvärden ska sälja det och vill då inte ha någon hyresgäst. Problemet är bara att det finns ingen lägenhet stor nog till mig och mina 4 barn. Adam har en lägenhet på g från den 1 okt. Men inte jag…. 

Jag ville hyra en av villorna på smedsvägen… skulle ha varit helt perfekt för oss. En 5:a, nära allt i Bjurholm för ungdomarna att cykla till… men nej, då sätter våra "älskade" politiker käppar i hjulen. De vill inte hyra ut innan allt är klart. Och det blir inte klart förrän om minst 6 månader…. jag har inte 6 månader! Vad ska jag göra under tiden? Bo under en gran? Eller flytta hem till politikerna kanske? 

Men en rolig sak har hänt med…. jag är 1:a reserv till arkeologi programmet. Hoppas jag kommer in!

 

Jag behöver verkligen en hjälte nu…..

 

10 kommentarer

  1. Rikard

    Hej. Jag hade ett liknade problem när jag skilde mig. Även om man går skilda vägar vill man ju inte att ex-frun och barnen har boende problem. Jag menar, det går ut över barnen mest oavsett hur förbannade man är på varandra. Jag tycker att ”samhället” kunde ta lite bättre hand om barn som hamnar i klämm pga sina föräldrar. Tydligen är trygghet mindre prioriterat nu i krisens Sverige. Jag kan rekommendera ett riktigt bra forum, http://www.skilsmassa.eu. Prova lägga ut krokar där! Man måste försöka på alla sätt! Mvh Rikard!

  2. maggie

    Det som fattas för smedvägen ska kunna hyras ut är ett formellt beslut av fullmäktige att köpa husen för det första…sen tycker jag att humana skäl ska gå före så du borde kunna få hyra viss tid i alla fall tills besluten är tagna….stå på dig och tjata vidare…det är ju bra miljö för ungar där uppe och vad jag vet så står husen bara tomma och kostar pengar ändå!

  3. Ylva Ekberg

    Svar till Lennart Vilhelmsson (2010-07-20 15:30)
    nej, det är K-A och Ingemar… de har haft möte med Elisabet och beslutat att det ska inte hyras ut innan allt är klart. Tror inte att det hjälper att jag tjatar… har de bestämt nått så ändrar dom sig nog inte i första taget…. kanske om andra går in och hjälper mig? Som säger att jag borde få hyra?

  4. Ylva Ekberg

    Svar till maggie (2010-07-20 13:16)
    vad jag förstog så var konkursförvaltaren villig att låta mig hyra en viss tid, men att kommunen ville inte…..

  5. escobar

    Såg ett gammalt inlägg om medicinering av ADD/ADHD. Den neurologiska störningen beror på att hjärnan tror att den är trött och därför överkompenserar så patienten blir överpigg. Därför fungerar metylfenidat (ritalin & concerta) väldigt bra då det är en kraftig stimulant. I riktigt akuta fall används amfetamin eller metamfetamin men metylfenidat har precis lika bra förmåga att ta bort (den egentligen icke-existerande) tröttheten. Alternativet är strattera som är ett antideppressivt medel, fungerar bra på barn och ungdomar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.