Tysta Socialdemokrater!

Det är nu en månad sedan då jag fick ett mail av en socialdemokrat då denne påstod en massa saker som vederbörande inte har en aning om och menade att frikyrklighet och socialdemokratarin inte går ihop.

Jag har försökt ringa personen men ingen som svarar, jag har mailat till ordförande Lilly Bäcklund samt till Socialdemokraterna i Västerbottens expedition. Ingen svarar på vad jag skrivit. Detta tycker jag är mycket dåligt för att vara tyst kan vara lika med medhåll.Nu tycker jag tiden gått ut och jag menar att topparna inom S i länet ger medhåll till skribenten, jag tolkar det inte som annat.

Jag har däremot blivit uppringd av en god vän, nämligen Robertsfors Kommunalråd Patrik Nilsson. Jag förklarade att S i Robertsfors inte alls har med denna sak att göra men Patrik ville bara förhöra sig om vad som hänt samt vi talades vid rent allmänt.Vi gillar samma hockey och fotbollslag samt har många gemensamma värderingar. Patrik har gjort ett bra jobb i Robertsfors och jag hoppas verkligen att kommuninnevånarna där ger honom fortsatt förtroende.

4036065469

 

 

 

6 kommentarer

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Jag hade väntat mig ett ganska snabbt svar och en ursäkt. Om deras politik är uråldrad? Finns bra och dåliga saker inom de flesta partierna. Nu är detta påhopp av en enskild individ inom S och jag tycker det är osmidigt att skriva det som skrevs och att då kretsen runt denne är tyst.

  1. Anneli

    Som socialdemokrat och frikyrklig vill jag å mina partikamraters vägnar be dig om förlåtelse för detta övertramp. Jag är själv frikyrklig och sosse. Det finns många fördomar och direkt okunskap hos partifolk inom (s), och det är bara att beklaga.
    Oerhört dåligt att Lilly B inte kunde svara dig. Jag tror det beror på rädsla. Fantasier om att Pingst är en ”sekt” (då vet man inte vad en sekt är)
    Jag är ingen tyst socialdemokrat!

    • Bertil Örjestad (inläggsförfattare)

      Nu menar jag ansvariga för partiet. Dessa bör ju svara, eller hur? Den som skrev mailet exempelvis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.