Mina planer för 2011!

Nu är det april 2011. I år har jag planerat mycket. Jag tänker att det är mojlighet att genomföra planerna. Man kan inte nå högt direkt utan ta det som en trappa. Det är lättare då!!!

Nu går jag till SFI och läser svenska. När man läser annat språk är det svårt några månader. Det känndes så för mig. Nu avslutade jag kurs B och kurs C och det gick bra. Nu läser jag kurs D och jag tycker att det är lite svårt. Jag hoppas att jag kan avsluta kurs D innan sommaren.

Jag är intresserad av att läsa en kurs i engelska. Jag pratade med min lärare som heter Hanna. Hon hjälpte mig och hon pratade med skol rektorn Simon. Han sa att jag kan få läsa kursen i engelska på grundvux som börjar snart. Så är jag glad. Jag hoppas att jag kan läsa engelska fort därför att jag readan läste engelska i mitt hemland. Nu kan jag några ord och därför att det är mycket lättare för mig.

Efter sommaren vill jag gå grundvux och läsa svenska och matematik. Jag läste också matematik när jag gick i skolan i mitt hemland. Jag hoppas,de hjälper mig. Nu lär jag mig svenska och jag vågar och jag har mycket självförtroende.

Efter grundvux vill jag ta körkort. Först vill jag övningsköra därför att jag aldrig har kört bil. Snart börjar jag övningsköra efter det är lättare när jag tar körkort. Jag vet att man behöver mycket pengar när man tar körkort. Nu sparar jag pengar, det är mycket bra. Allt det här planerar jag för det här året!!!!!

 

8 kommentarer

 1. Carola

  Du har precis rätt inställning Kesavan och det kommer att gå hur bra som helst! Det är så roligt att se din utveckling 🙂

 2. Pia Sjöberg

  Lycka till med allt Kesavan. Du har helt rätt. Man får ta en sak i taget, då brukar allt gå bra tillslut.
  Än en gång stort LYCKA TILL

 3. Britt-Inger Brännlund

  Jag tycker att du är jätteduktig på att skriva på svenska. Har hört att det är ett svårt språk att lära sej.
  Jag är helt övertygad om att det kommer att gå bra för dej. Du har viljan och då är hälften vunnet.
  Stort lycka till/ Bi

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.