What’s cooking good looking?

Idag har/är min cupcake* på besök i samhället, vi drog en shoppingrunda i inredningsbutikerna som finns här och det tog ändå nästan två timmar. Som inredningsbutik räknar jag såklart in mitt älskade Röda Korset och där hittade jag efter att letat med ljus och lykta i två år en kaffefilterhållare! Behold! Det bästa var att den var omålad och inplastad så den ska jag måla om i en fin gul färg för att matcha mitt sommarkök. Sen hittade jag en pocketbok om dejting som jag ska studera, jag är som sagt inne på att återuppliva dejting-trenden i Sverige.
Var även förbi mitt jobb för att få en underskrift och sen for jag och min cupcake hem till min second hand-lägenhet och doppade ballerina kladdkakor i kaffe och skvallrade. Hon lämnade mig för ett födelsedagsfirande men lovade att komma tillbaka senare ikväll. Så nu ska jag laga lax i ugn och tvätta håret. Idag körde jag på peruken igen och som vanligt har folk svårt att sätta fingret på vad jag gjort med håret.
"Har du klippt dig?"
Jag kunde ha snaggat hår dagen innan och köra med en peruk som gick till axlarna dagen därpå och folk trodde ändå att jag klippt håret! Haha. På tal om hår, jag älskar när folk frågar om man färgat håret och man svarar att man "bara tvättat det med balsam".

Kuriosa: på kooperativet har dom en massa "provsmaka"-grejer, skynda er dit och ät en massa gott vetja.


Jag rekommenderar att ni inte provar persimon, den var…underlig!

 * = cupcake är såklart ett smeknamn på en väninna!