akitaspirit

Kalabalik i Inos imperium…

I vilket fall blev de två första veckorna med Minda i huset en mardröm!

Trixie förstod ingenting…förvirrat sprang hon runt och funderade vem som var vem. Hade Ino krympt och fått ny färg eller???

I övrigt kom ju hon överens med Minda…Trixie kom ju överens med alla.

Men jag hatade Minda!!!

Jag kunde ha bitit ihjäl henne på stört. Jag morrade åt henne och högg efter henne och fick bannor av HSMSO.

Minda var slug och innan jag ens kommit fem meter nära henne, slängde hon sig ner på marken och skrek högt, som om jag bitit halsen av henne och då fick jag ju ännu mer bannor, fast jag inget gjort.

Mitt liv hade blivit förstört!!!

Jag gjorde uppror och  blev ilsken och aggressiv…ingenting hjälpte. Det slutade med att jag blev utesluten…ratad…undangömd.

Jag blev en aning deprimerad, men med tiden så var jag tvungen att rycka upp mig. Det här var en jobbig tid i min ungdom som jag helst vill glömma.

Så småningom accepterade jag Minda…eller i alla fall låtsades jag göra det och det allra värsta var att Minda älskade mig!!!

Och Minda var svartsjuk! Jag fick inte längre leka med Trixie, för då skulle Minda blanda sig i och hon började jaga och bita efter stackars förvirrade Trixie.

En dag när Trixie låg och solade sig smög Minda sig på henne och attackerade med tänderna i högsta hugg! Trixie som var oförberedd var totalt försvarslös.

Det var fruktansvärt! Trixie ylade och blodet sprutade…

HSMSO kom springande och fick tag i en vattenslang och tryckte den med vattnet forsande i halsen på Minda, annars hade Minda aldrig släppt taget om stackars Trixies hals.

Det var början till att mitt lilla imperium blev uppdelat och bommar och lås sattes upp överallt.Men  Minda kunde inte vara inlåst någonstans…hon kunde inte vara åtskild från mig heller, i protest slet hon då sönder allt som kom i hennes väg.

Minda har ätit upp helt nya bilar, hundburar i stål, hela hus…Minda har kostat en förmögenhet kan man lätt säga…men Minda slapp undan med allt för hon tyckte nämligen om att springa runt i utställningsringarna och fick på det viset en massa rosetter och då var ju HSMSO nöjd.

Minda

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.