akitaspirit

Mot fienden håller man ihop oavsett om man är vänner eller inte…

Skrivet av HSMSO…

Ino var fortfarande i ett slags trauma efter att ha sett vad hans lustar ställt till med…men Tammy var lycklig.

Tammy var ju rätt lat av sig och ville inte gärna motionera i onödan, så dom gånger hon ställdes ut fick hon i övrigt väldigt fin kritik, men det blev väl inte direkt dom finaste priserna hon kammade hem.

Men domarna förvånades över hennes fantastiska rörelser, trots dom extra kilona hon sprang runt med och överväldigades över hennes underbara temperament, så en och annan rosett blev hon i alla fall tilldelad.

Tammy skulle oxå tvingas till att springa runt i skog och mark och spåra blod och gamla klövar…hon var inte så intresserad av det heller. Hon spårade hellre ekorrar och skogsmöss eller luktade på blommor, men som den akita hon ändå var, så hade hon ju en kanon nos och klarade sitt viltspår championat på fyra raka prov.

Tammy tyckte ju också om Trixie och dom kom väl överens. Hon kom ju också ihåg att Trixie varnat henne för Minda och en akita glömmer ju aldrig vare sig en god gärning eller en ond gärning.

Ino som vuxit upp med Trixie, tyckte ju också mycket om henne, därför var det ju märkligt det som sedan hände…eller märkligt, en akita är en akita och en hund är en hund.

Akitan tänker ju inte alltid som man skulle tro och definitivt inte alltid som andra hundar.

Fröken Minda var ju otroligt intelligent och med det även beräknande…hon hatade både Trixie och Tammy och dom skulle röjas undan båda två.

Minda var god till att manipulera och fick Tammy att tro, att Trixie var ute efter Hoshi och Niiro, vilket gjorde Tammy vansinnig och därmed blev ju Ino också galen.

Varje gång Minda fick tillfälle varnade hon Hoshi och Niiro för Trixie och sa att Trixie skulle äta upp dom med hull och hår…till slut trodde dom på Minda och fick för sig att det verkligen höll på att hända då Trixie bara skulle hälsa på dom. Dom två syskonen attackerade genast Trixie…

Det slutade inte i någon katastrof, förutom att Trixie blev sårad långt in i sin själ.

Tammy som inte sett händelsen, men fick höra om den blev rasande. Och med Mindas mässande om hur Trixie försökt slita ihjäl dom små, så hade hennes misstro mot Trixie väckts.

En dag när Tammy och Trixie var ute på olika håll i trädgården, såg Minda sin chans. Minda hade sett att ytterdörren inte var låst och snabbt hoppade hon upp på handtaget och öppnade dörren. Hon rusade ut och skrek högt att Trixie tänkte ta Hoshi och Niiro, varpå Ino störtade ut efter Minda.

Minda fick tag i Trixies hals och slängde ner henne på marken. Tammy kom rusande och högg tag i ena sidan på Trixie medan Ino högg tag i den andra sidan

Trixie ylade och grät i förtvivlan och HSMSO sprang ut och skrek allt vad hon orkade…

– INOOOO!!!!! VAD GÖÖÖÖR DU??? TAMMYYY!!!!!

Under en sekund arbetade Inos hjärna blixt snabbt…han insåg vad han höll på med och vad som skulle komma att hända. Han hoppade över Trixie och högg Tammy i nacken. Tammy bleb chockerad och släppte taget om Trixie. Ino släpade bort Tammy och väste mellan tänderna, – Få bort Minda!!!

HSMSO fick tag i Mindas bakben varpå Minda blev chockerad och släppte sitt tag om Trixies strupe. Trixie ilade blixtsnabbt in och gömde sig. Ino släppte Tammy och Minda såg då sin chans att attackera Tammy.

Men alla akitorna var en aning förvirrade över det som hänt, så det var inte så svårt att skilja åt Minda och Tammy då.

HSMSO bannade akitorna och hotade med att hugga svansen av dom…det var det grymmaste och elakaste dom någonsin gjort! Hur kunde dom göra så mot stackars Trixie, som var en sån snäll hund???

Ja det kan man undra…framför allt Ino skämdes…han försökte trösta den gråtande Trixie efteråt och slickade bort hennes tårar. Tammy skämdes också, inte bara över vad hon gjort, utan också över att det var Minda som fått henne till att göra en sån hemsk gärning.

Minda skämdes inte! Hon var bara missnöjd över att hennes plan misslyckats.

Trixie fick bara några skråmor tack och lov, men hon var djupt, djupt sårad och grät i flera dagar efteråt…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.