akitaspirit

Några till ättlingar…

Så småningom var det dags för Luli-Puli att få ut sina små änglar…

En liten Kinji kom, en liten Sumo kom, en liten Nori kom och en liten blomma Tequila Sunrise.

Lyyli var lycklig…hon hade fått egna småttingar att ta hand om och det kan ju nämnas att nog var Tammy en vänlig själ, men hon var inte intresserad av att hjälpa Lyyli med passning!

Men det var Ino, som nu var van vid valp-pip. Han såg denna kull som bara sin och det var bara han som fick kommendera och uppfostra valparna. Lyyli fick gärna följa med till skogen och springa runt, men hon behövde inte lägga sig i Inos valpfostran…

189

Tre av dom små flyttade och Kinji blev kvar.

Och det dröjde inte länge förrän Kinji fick vara med om sitt första traumatiska äventyr…

Lylli och Och Kinji sattes ut i en av hundgårdarna en morgon och när dom skulle komma in efter en stund var båda spårlöst borta… Ett stort hål var grävt utifrån och in i hundgården och troligen var det Gråben som varit i farten…vid denna tid började dom första vargarna komma sig närmare för att till slut bilda en flock i skogarna runtomkring.

En timme efter rop och sökande kom så äntligen Lyyli…ensam…

Vart var  lilla Kinji?

Halva byn involverades i sökandet och sent på eftermiddagen hittades Kinji rädd men välbehållen i en ravin på andra sidan byn. En äldre dam som blivit rädd då hon sett lilla Kinji som bara var tre månader då, hade skrämt iväg honom när han ville ha hjälp att hitta hem. Han hade gömt sig i ravinen.

Kinji fick komma hem i alla fall men nästan ett helt år efter var han rädd för främmande människor.

389

 

Ett par månader efter skulle Kinji få gå på sin första utställning. Kinji tyckte inte det var så intressant att visa upp sig, det var roligare att leka runt och dessutom fick han träffa sin halvbror Zebbe igen som ju också var på utställningen.

Kinji fick i alla fall några rosetter, men på vägen ut ur utställningshallen blev han brutalt nedslagen av en fruktansvärd dalmatin.

Det blev inga större skador på Kinji, men utställningar ville han inte längre gå på!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.