akitaspirit

Ännu en traumatisk händelse för Kinji…

Vardagen började stabilisera sig lite igen.

Ino och Minda regerade i Gråsten.

Tammy, Hoshi och Niiro, Akira och Lucky Luken, Lucibellan, Mini, Jansson och Ginso regerade i Laggårn.

Och till sist, Kinji och Smilla regerade i Garaget.

Kinji och Smilla trivdes bra ihop. Smilla brydde sig inte just om annat än att vara mätt i magen och Kinji som aldrig varit ensam, var nöjd med Smillas sällskap.

Dom hade ett stort, stort rum i Garaget, med en isolerad  stor koja med element i.

Där fanns plats att springa runt och leka och där kunde man ha dörrarna öppen hela dagarna, så dom kunde se ut och fånga en och annan fågel som flög in.

Det enda problemet var när Smilla kom i löp. Då fick man sätta upp ett provisoriskt rum i Laggårn åt henne och då ylade Kinji hela nätterna av ensamhet.

Trots att man höll koll på löpen, så visste man ju inte med säkerhet när dom började och slutade. Ibland var det synligt, ibland inte och ibland var det skenlöp osv…

I vilket fall så blev det så, att Kinji hoppade på Smilla innan dom skilts åt och det var ju lika med katastrof, dom var ju syskon!

 

Smilla fick åka till veterinären och få en abortspruta och dagen efter skulle hon ha en till. Hon svarade med en allergisk reaktion och svällde upp till det dubbla.

När det gått någon vecka blev Smilla tjockare och tjockare…det var tydligt att sprutan inte hjälpt och en morgon var det Kinji som stod och ruskade i gallret, då Smilla aggressivt vaktade sin hundkoja som blivit till barnkammare.

Valparna var ju inte fullgågna och hade förmodligen också blivit påverkade av sprutan Smilla fått. Till utseendet var dom normala, men små och inte just någon päls hade dom heller…

Dom verkade rätt döda, men en av dom försökte hänga sig kvar i livet.

Smilla var förvirrad och Kinji var förskräckt och Kinji blev ännu mer förskräckt, när han hjälplöst såg på, när Smilla smaskade i sig valparna som om dom varit goda köttslamsor från slakteriet.Kinji hamnade ännu en gång i ett traumatiskt tillstånd.

En tid efter blev Smilla hängig och fick feber.

HSMSO gick till den magiska Jansson och berättade för honom om Smillas tillstånd.

– Hon har feber i magen! sa Jansson.

HSMSO ringde veterinären och fick pencillin. Smilla var på väg att få livmoders inflammation.

Smilla blev snabbt frisk och efter det fick Kinji och Smilla inte vara tillsammans mer. Dom fick en varsin sida av Garaget och i mitten en gallervägg, så dom ändå kunde se och röra vid varandra men inget mer.

Smilla som tar lätt på livet, blev just inte påverkad av händelsen psykiskt…Kinji däremot som är djup och känslig, precis som Ino, blev destruktiv….han som alltid varit väldigt rädd om sina gosedjur, slet huvudet av dom direkt han fick ett nytt.

 

 

047

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.