Snart dags för SSWC

sswc_loggaNu är det snart dags för vad som verkar vara årets händelse – Sweden Social Web Camp, SSWC. Under två dagar samlas runt 280 glada människor för att frotteras i sociala medier och internet på Tjärö i Blekinge. Efter att i går ha sett hur planeringen ser ut för helgen är jag mer pepp än någonsin. Men redan i dag smygstartar min resa med ett grymt tvätt-, pack- städ- och fixarrace.

Att-göra-listan är just nu på över 23 punkter, där de flesta måste betas av innan i morgon bitti. Själva resan påbörjas vid lunchtid i morgon torsdag då jag flyger ner till Stockholm för att hinna botanisera lite i de kaffebarer som ploppat upp som svampar den senaste tiden, bla Drop Coffee, nya CocoVaja (om Illias har öppnat) och J&N Concept store. Får se om det blir sista vettiga espresson innan jag är hemma igen.

På fredag då bär det av på riktigt. Bussen går kl 09:00 från Cityterminalen – om inte förr så ses vi då!

Etiketter: , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.