Sweden Social Web Camp slut för i år

Utsikt från bussen i Järnaviks hamn

Utsikt från bussen i Järnaviks hamn

Nu är första Sweden Social Web Camp slut. En otroligt fin helg med fantastiska människor och massor av intressanta diskussioner. Har varit helt underbara dagar på Tjärö i Blekinges fina skärgård. Under veckan återkommer jag med mer om veckan. Måste bara landa först. Hinna andas ut och tänka lite.

Just nu sitter jag i twitterbuss nummer två och rullar sakta norrut genom Sverige. Målet är att komma fram till Stockholm till någon gång efter klockan 22. Innan dess måste jag hitta åt min flygbokning för morgondagen och styra upp hämtning på flygplatsen.

Även försöka ta igen lite sömn som gått förlorad under helgen.

Joakim Jardenberg som har landat hemma ett antal timmar före oss i stokholmsbussarna har skrivit en post om det. Han använder ord som fantastiskt och magi

Men jag hoppas vi ses nästa år igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.