Bloggande

Att man som Katrin Zytomierska bloggar och sedan får ett jobb på tv retar mig. Hon vet inget om hur man hanterar människor för när man bloggar kan man ’gömma’ sig bakom tangentbordet/skärmen. Bara för att man bloggar har man ingen rätt att racka ner på andra (tycker jag). Gör man det ska man också ta konsekvenserna! Detta inlägg bara för att jag blir så innerligt trött på ’kända’ bloggare som bara skriver i mitt tycke skit om andra.
Själv tänker jag ställa mig och stryka kläder nu, idag åker barnen iväg åt alla håll men till veckan är det höstlov och då kommer det att bli fullt i stugan !

Kram till alla

2 kommentarer

  1. Annelie

    Nu är det inte bara denna person som gör så, det finns andra bloggare som hackar på andra hela tiden man kan kanske kalla det för att ironisera. Det – är dumt och sårande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.