Vårvintern närmar sig

AnnelieSkotta snö igårkväll sedan jag kört färdigt. Tänkte att man rör ju på sig, jag bryr mig inte om att ta på täckbyxorna. Å det va väldigt dumt! Det blåste ju och va 15 grader kallt. Först frös jag om kinderna, efter ett tag kändes de inte längre. Sen så blev det väldigt kallt om mina ben. Efter närmare 1½ timmes skottande gick jag in, först så blir man varm när man tar av sig ytterkläderna men en timme senare så frös jag. En sån där kyla som sitter långt inne i kroppen på nåt vis.
Jag har skottat nu på förmiddagen också, 20 grader kallt men solsken! Då tog jag detta kort från vår bro, utsikten är Lill-Raja och huset man ser är vandrarhemmet.
När solen kommer fram igen så vet man att härliga tider kommer snart när det blir varmare på dagarna, man kan skotra iväg till nån sjö och fiska lite, koka kaffe å bara må lite gott!
Snart har vi helg då får man se vad som händer, om det händer nåt alltså!

Ha en trevlig helg allihopa

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.