Huvva-sjukan

Har varit som en kompis kallar det ’huvva-sjuk’, va ä de då? Innefattar väldigt lös avföring och vometeringar… vill inte använda starkare ord här. Fyy bubblan va man kan må dåligt, tur att maken kunde ta skolkörningen tills jag blev bra igen.
Körde igen på torsdagseftermiddagen efter jag hade varit ute och skottat. Mest för att kolla om magen var OK igen men dels för att det var soligt och klart ute – jättehärligt! Snön var lätt att skotta bort. Så imorse var jag ute igen och skottade bort, maken och barnen skottade ifrån taken senare. Sen kan man inte tro sina ögon när det fullkomligt vräker ner och den här snön är inte lika lätt att skotta iväg.
Men spela roll jag är inte ’huvva-sjuk’ längre!

Vi ses i marshallens skugga!

3 kommentarer

  1. Äldst dotra

    Tur att du blev frisk tills man kom hem så man inte själv blev nersmittad. En annan måste ju fullfölja sin utbildning, hihi. Eller hur mamma lilla? 😉
    Glömde förresten att tacka för insättningen av pengar när du ringde idag. Hade nyss vaknat och satt mig vid datorn för att plugga till engelskaprovet som jag har imorgon, så jag var inte direkt på hugget.
    Näe, nu ska jag plugga vidare! Tänkte bara lämna en kort (hrmph) kommentar 🙂 Puss

  2. Mona Engholm

    Stackars… eller man ska ju tänka positivt, och NU är du ju frisk igen. Men å andra sidan verkar det ju som att det finns andra saker än ”huvva-sjukan” att ta för sig i Raja. Ja, jag menar ni blir ju inte sysslolösa med all snö som tydligen landar både ena o andra dan. Lika illa här kan jag säga *suck*. Det har visst inte varit såhär mycket snö sedan mitten av 60-talet. Mamma sa häromdagen: -o, jag som trodde jag flytta FRÅN snön *fniss*. Ja, tron kan ju försätta berg 🙂 MEN idag har det i alla fall droppat från taken här. Så det går mot varmare tider. Ha det så bra, kram/ a´Mona

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.