Pölskokning

Har just dammsugit bort lite grus efter hundarna, ska göra pölsa sen. Jag har fiskare som kommer hem ikväll, de for iväg igår kväll, hoppas att det går bra att ta sig hemåt med skotrarna. Hittade de sista paketen med pölskött i frysen. Så när de kommer ska de få nygjord pölsa.
Ska väl försöka att skotta fram där torkvindan ska stå. Att jag var så obetänksam att jag tog in torkvindan, att jag inte bara fällde ihop den… har ju gjort så förut. Håller även på att tvätta lite vinterkläder härligt när man kan låta dem torka utomhus och sen hänga bort dem till nästa säsong.
Nää.. nu ska jag mala köttet till pölsan.

Klart å betalt!

En kommentar

  1. Marlene Malm

    Hej vännen!
    Så kul att läsa om dig och ditt liv ”hemomkring”!
    Jag har alltid undrat vad en optimistkonsult är…….idag förstod jag att det är en som du! = )
    Stor kram från Marlene

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.