Såå nära
Bakar tunnbröd, då är det plötsligt rätt slutsiffra i Ring så spelar vi. Sprintar in och hämtar den bärbara telefonen, tillbaka i bagarstugan så börjar jag ringa till radion. Vet inte hur många gånger som rösten i luren säger: ”försök igen”. Då plötsligt rösten i luren säger: ”Dröj kvar försöker att hitta en ledig linje”… oops! Pulsen stiger lite lätt så får jag tala om vad jag heter var jag bor osv… får besked om att eventuellt kommer producenten att ringa upp.

När jag lagt på luren och hör det följande samtalet vet jag att det är kört! Är det inte typiskt att nån från Dorotea precis kommer fram! Jag missunnar inte Solveig utan gratulerar henne på detta vis. Men nog är det väl typiskt, så nära….

 I veckan får vi hålla tummar och ringa för västerbottningarna i Idol och Körslaget.

Ha det!
2 kommentarer

  1. Marlene Malm

    Nära skjuter ingen hare…….
    Jag var faktiskt med i morgonpasset i P3 för några år sedan och vann pris i en frågesport. Ämnena var ”Kräftskiva” och ”Spiritism”. Jag vann mot Erik….två nyckelband och två mobilsmycken! Jag vill absolut inte strö salt i såren = )men det var jäkligt kul att vinna och snacka om att pulsen steg!
    Hojt och kram. // Marlene

  2. Bic

    Hej Annelie. Hur står det till i Raja, jag hoppas det är bra. Synd att du inte kom fram till ”ring..” när du var så nära. Ha det bäst. Kramz

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.