Min helg
Mina helger verkar bestå av att baka, laga mat, tvätta kläder och inget annat.

På fredagskvällen när barnen kommer från sina respektive gymnasieskolor kommer de naturligtvis med tvätt också. Lite grann har de tvättat själv men de är kanske rädda att jag ska känna mig försummad om de inte tar med lite smutstvätt till mamma.

Idag har jag bland annat bakat bullar som förhoppningsvis ska räcka 2 – 3 veckor.

Åsså tycker jag det är fantastiskt att alla tre från västerbotten är kvar i Idol. De som har tagit sig så långt är ju duktiga sen kan det vara en låt som inte riktigt passar eller nerver eller… ja ja ja  duktiga är de! Kul också att titta på Körslaget i kväll om det inte ska tittas på fotboll förstås. OCH ni kommer väl ihåg att rösta både på deltagarna i Idol och Körslaget!

 

Ha det!

 
Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.