Promenadväder

 

Har just kommit hem från en promenad på sjön. Gick och kollade hur det ser ut på fiskeområdet, där Raja-rycket –  påskens begivenhet ska äga rum. Efter tövädret som har varit och nu sen det blev kallare är det toppenfint. Det var härligt men det blåser verkligen kallt, när solen skymdes av moln blev det ännu kallare. Hade på radion när jag var ute. Lyssna på p4 och programmet om melodifestivallåtarna. Nu tycker jag att alla låtar är bra, vad har hänt – är det jag eller låtarna?? När jag kom hem gick jag och hämtade tidningen satt ett tag på bron, i lä och läste i solen – mmmm vårvintersol.

här är resultatet av mitt pärlande

5 kommentarer

 1. Madde

  Snyggt ”pärl-gjort” mamma! Pärla mer till mig också om du har lust 😉

  Och det där med Melodifestivalen måste du ju ha fått om bakfoten! Du kan väl inte tycka att alla låtar var bra? Skärp dig nu mamma.. *Fnys, suck, pust och stön*

  Förresten vill jag också vara ute och promenixa på Lill-Rajan! Men snart så.. 😉
  Puss och kram!!

 2. Bic

  hej. snygg duk. vädret här i n-ling är skräp, det snöa 🙁 vi som började få mindre snö och bara gator. nu är det bara jobbigt att gå med barnvagn, hopprigt och knöligt. hoppas allt är bra med dig. kramz

 3. conny

  Tjofadderittan fem fingrar i en ledbuss! Lillebror hälsar från Råsta buss garage in fjållträsk! D e fina dukar som din bonus brorsdotter ha ”lärt dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.