Vägen

Visst är det väl vår nu!  Vi som bor efter grusvägar märker det väldigt väl i alla fall. Skolbussen ser ut som ….

Har just varit och spolat av den, innan kvällen är den lik igen. Nånting ska man väl klaga på så varför inte vägen – full med potthål, lerig, mjuk. Speciellt ute i kanten är vägen mjuk och en del man då möter verkar inte förstå att jag som kör ett tyngre fordon sjunker ner mer i leran än vad de gör för de håller inte ut. Men än så länge har det gått bra och jag har kommit upp på fastare vägbana igen. Åsså dessa hål… på delar av vägbanan verkar de föröka sig på nåt vis. Om man håller åt ett håll så nog kan man ge sig den på att det kommit nytt hål där, håller man nästa gång åt andra hållet så är det ännu fler och djupare hål där. På andra ställen är vägen sååå mjuk, det är hur många hjulspår som helst.
Visst är det väl vår!  😉

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.