Såja…

 

Så har sommaren börjat. Den ”började” när Alf Staflunds sommarföljetong åter sänds i P4 Västerbotten. Det har blivit tradition för mig och många andra att höra hr Staflund läsa ur sin bok.
Just att lyssna på talböcker (eller läsa som jag brukar säga)är suveränt. Man kan exempelvis baka, laga mat, stryka, byta gardiner, köra bil, ligga på stranden och ändå få sig en bok till ”livs”. Eftersom jag kör mycket så kan jag t ex ha en bok i skolbussen som jag brukar lyssna på vid väntestunder och en annan bok hemma i köket.
Jag brukade läsa mycket böcker tidigare innan barnen kom å visst brukade de ligga nån bok på nattduksbordet då också och inte bara sagoböcker.
Å så har jag pärlat några dukar till under våren och fotbolls-vm.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.