Samvaro

 

I helgen som gått var vi, hela familjen, till Piteå. Hyrde ett hus där av en privatperson så vi fick plats alla 7. Man bara önskar att helgen kunde varit minst 2 dagar längre, tiden går alldeles för fort. Vi passade naturligtvis på att hälsa på moster och kusin med familj.
Vi hade toppenväder där vi var, på lördagsmorron kl 8 var det 19 grader och det var på skuggväggen! Vi hade bestämt att vi skulle på Nolia på lördagen och så blev det. Men hu så varmt det var, det räckte att man rörde sig lite grann så fick man ett tunt lager av svett/fukt över hela kroppen. Så kom söndag och vi skulle åka hem allihop, äldsta dottern och hennes kille upp till Luleå och vi tillbaka till Raja.
Nu börjar skolorna snart. På nåt vis är det skönt att gå tillbaks till fasta rutiner nu när det börjar bli mörkare på kvällarna. Man får tända massor av ljus och sakta ner lite.
Vi syns i marschallens skugga!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.