Vanans makt

Så nu börjar vardagen igen. De va till å kliv upp kl 5 imorse. Det har jag inte gjort på länge och det kändes tungt. Men efter morronduschen så vart det bättre. Värst blir nog ikväll, eftersom jag har haft för vana att vara uppe länge under sommaren, att kunna lägga sig i rimlig tid. Men även det blir väl en vana. Det fanns en tid då Västerbottensnytt sändes 21.50 på vardagskvällarna och det var perfekt avslutning på dan, se sena nyheterna och väderprognosen och sen i säng. Perfekt!

Det är tur att det finns snälla goa människor. Imorse när jag kom till Högland fick jag ett SMS där det stod: Gomorron! Kaffet är färdigt. Så härligt, inte bara kaffet utan även få träffa denna kvinna som alltid är som ett solsken och förresten hennes man är lika trevlig han.
 
Ha det så bra!
Etiketter: , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.