Svamp

Detta hade jag med mig hem på söndag eftermiddag. Efter allt var rensat  kunde jag konstatera att det blev till min förvåning 10 L trattkantareller… vilken lycka just nu ligger dessa på nät och torkar för senare förtäring i vinter. Mmmmm det luktar svampskog när jag kommer ut på altanen där de är just nu, vad de kommer att smaka ljuvligt i såser och soppor. Lyckliga mig!!

Tack till Bert som vallade mig i skogen till dessa läckerheter!

En kommentar

  1. Inger Hellman

    Lyckliga dig…svamp är ju så gott och det är ett sant nöje att plocka den. Men nu undrar jag, finns trattisar där i dina områden? Här i Ammarnäs finns bara gula kantareller – vad jag vet. Mina bekanta vid kusten plockar trattisar där. Önskar dig många goda såser och soppor.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.