Long time…

Nu var det vääldigt länge sen jag skrev nåt. Har väl inte hänt så mycket kanske förutom att det varit kallt som bara den. Å äntligen har det kommit mer snö här åsså, skönt för alla som oroat sig för att t ex vattnet ska frysa. Just nu börjar nedräkningen innan man får hem barnen. En av döttrarna är på praktik med sin klass i Stockholm så hon kommer till Vma den 22:a förhoppningsvis kommer hon hem den 23:e efter hon spenderat tid med killen sin. Äldsta dottern ska jobba julhelgen, som jag sa till henne: Nån ska jobba då åsså och i år vart det hon. Men vi få ha en liten julafton när hon kommer sen. Sonen är nästan på hemmaplan. Som jag förstått det är alla hemma på nyår hos oss, att ha dessa ungdomar  är en rikedom! Goa å snälla är de alla å då har jag räknat in våra mågämnen åsså.

Ha en trevlig 4:e advent och ta det lugnt i trafiken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.