Ny månad igen

Ooops va det va länge sen som jag skrev nåt.

Jag var tvungen att mäta snön innan jag skottade bort den. Alltså det som fallit i natt och idag, ca 18 cm! Vilken **** tur att det inte va tösnö!

Tittat på Melodifestivalen å när jag såg att Danny kom till final kunde jag gå ut med hundarna. Jag tycker han är jätteduktig på scenen, snacka om kondis, både dansa och sjunga såå bra. Joo nog är de andra åsså det men jag tyckte han var bäst helt enkelt. När jag var ut med hundarna så småsnöade det, hoppas att det inte kommer så mycket mer utan att man kan finputsa gården imorron.

Men Hallå! Ny efterlysning – nog finns det nån fler som skulle kunna plita ner nån rad här i Dorro-bloggen??

Puss o Kram – cykelram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.