Sommar sommar sommar….

Så har halva året gått. Passar på att gratulera mina klasskompisar från 9a och b,  vi som gick ut 1977, de som redan har fyllt och de som kommer att fylla 50 år i år, specialhälsning till P-A som fyllde förra året och till M som fyller nästa år. Hipp Hurra för oss!! 

Lyssnade till Nanne Grönwalls sommarprogram häromdan. Hon är nästan på dagen 6 månader yngre än mig men vilka skilda uppväxtförhållanden mellan henne och mig. Snacka om att man har växt upp skyddat. När jag lyssnade till hennes röst var jag förundrad över med vilken glädje och kärlek hon talade om hur det var mitt i allt elände. Hur hon kunde vara lycklig för det lilla och så verkar hon se på livet än idag. Var tvungen att rannsaka mig själv om hur man kan gräva ner sig i det minsta lilla. Tänkte: Nää gör nåt gott du å Annelie och nu ska jag skaffa mig ett fadderbarn.
Snart börjar Återvändardagarna i Dorotea, med danser och auktioner, försäljning av diverse alster etc så man vet aldrig… kanske när man minst anar det springer man ihop med nån som man kanske inte träffat på  5 eller 23 eller 30 år. Kanske springer man förbi –  för man känner inte igen varandra, ja de vore tråkigt!
Visst ja – höll ju på att glöm a Lillvor – grattis du med fastän du flytte åt Åsele!
 
Klart å betalt!

2 kommentarer

  1. Marlene

    Som sagt det är ju läääääääääääääääänge tills vissa av oss fyller! Gullig hälsning! Jag kommer upp en vecka i slutet av augusti, skulle vara kul att ses!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.