veckoblogg för v 24

AnnetteV 24.
Linns cykel har hittats av hennes pappa, så nu är den tillbaka. Men att fara och knycka en liten barncykel för att kanske ha lite skoj med det är inte snällt. Och om det nu var ett busstreck, så har den som tog den kunnat fara och ställa tillbaka den. Så har kanske inte Linn märkt att hennes cykel varit borta.
Tisdag var det skolavslutning, Marcus och Mia gick ut 9:an, Anna slutade 7:an och Linn slutade 6:års. Men det höll på att köra ihop sig för mig. Jag hade återbesök hos veterinären med Kotte på morgonen, samma tid som skolavslutningen för de yngre. Men jag fick flytta fram tiden som tur var. Så jag fick fara till kyrkan och vara med på Linns första skolavslutning. Tyvärr kunde jag inte stanna och se de stora flickornas avslutning. Var tvungen att åka hem och jobba några timmar innan jag skulle till Vännäs med Kotte. Han måste äta en kur till med penselin. Och blodsockret var lite högt, vi hade missat med insulinsprutan några kvällar och det märktes, även om det inte var jättehögt. Vi fick tag på för långa nålar, så de viker sig lättare i kattens skinn. Men till veckan får jag den rätta längden på nålarna.
Och så fick vi äntligen regn, det behövdes verkligen. Nu slapp man vattna potatislandet själv. Är ju bättre att man får det naturlig väg.
Har blivit dåligt med motion denna vecka också. Har varit ute på långpromenader med Dino två gånger. Men för att göra av med kalorier är nog en långpromenad på nästan 1 timme lika bra som att springa 30 minuter. Har en slinga som jag gärna går med Dino, där finns både backar och man får lyfta på fötterna då man går. Men jag måste ringa sjukgymnasten i morgon, får hoppas att det inte är semester där redan. För då blir det kris, funkar inte att springa för ryggen just nu.
I helgen har jag planterat jag ut lite mera blommor, så snart är det slut i växthuset på blomkrukor. Men alla daturor måste omplanteras i stora krukor, så det blir att köpa hem mera jord. Det går mycket jord till de stora krukorna. Och det börjar bli tomatkart, hoppas det blir tomater ganska snart. För att äta hemtomater är betydligt godare än de smaklösa som finns i affären under vintern.

Annette
www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.