Veckoblogg för v 26

Annette AhlstrandV 26.
Måndag började med fruktansvärd träningsverk. Var mina lårmuskler som fått sig en smäll, kunde nästan inte gå utför en trappa. Men sådant går ju alltid över efter någon dag. Vädret var inget vidare på måndagen. Tisdag regnade ju inte bort i alla fall. Men då blev vi utan ström från lunchtid och fram till halv sex på kvällen. Så det blev kräm till middag, men det går ju bra det också. Torsdag så städade Ulrika, Anna och jag ut svärfars gamla garage. Ulrika skall ha gårdsloppis där i sommar. Så vi ville få det garaget tomt, för att kunna ställa ut allt som hon skall sälja där. Hon har en hel del barnkläder och andra vettiga saker. Går inte spara kläder för att Linn skall växa i. Finns även en radsånings maskin till salu, men det finns väl ingen som behöver en sådan idag. Det skall vara så stora maskiner till att så en åker idag. Då duger inte en sådan liten sak. Vi har även tagit med saker från svärfars som är riktiga och kan vara till nytta för rätt person. Jag har även städat ur skåp och lådor och vrår, där det fanns en hel del nyttiga och onyttiga saker. Är inte lönt att spara en massa och tänka "kan vara bra att ha". För det blir aldrig så i alla fall. Utan man sparar och lägger på hög bara.
Fredag kom solen fram, den var efterlängtad även av mig. Är ingen som ligger och steker i solen, men är skönt om man får gå sommarklädd, då det är sommar. Var djurvakt till Ulrika i helgen, så jag tog Dino med mig på en längre tur på fredagskväll. Det fick bli min träning den dagen, vi både gick och sprang. Så vi var less båda två då vi kom hem.
Lördag blev det resa till Umeå och Kjell följde med. Nu har han varit med 3 år och kollat på vackra bilar. Till slut kanske även han blir "frälst" och invensterar i en jänkare. Mycket folk, fint väder och fantastiska bilar, med en massa krom och mullrande V 8:or. Suck, säger jag bara. Det finns hur mycket fina bilar som helst. Fast det finns ju en del skrothögar också. Men dem kollar man ju aldrig på. Jag njuter då jag ser dessa bilar. De kunde göra bilar förr, idag ser snart alla modeller likadana ut. Fanns en del snygga hojar också, den som jag såg i Bjurholm förra söndagen fanns även den på Nolia. Den har 2 breda bakhjul, gör häftig och kanske en annan skulle kunna köra en sådan med 3 hjul. Men priset är säkert gör högt för en sådan hoj. Snygg är den i alla fall.
Har gått och väntat på att jag skulle få besked om risselsläden, men har inte hört något. Så det finns nog ingen i alla fall. Tycker jag borde att hört något om han haft någon, för han lovade ju att kolla i veckan och höra av sig. Så jag får nog inte tag på någon i alla fall, tyvärr.
Denna vecka har jag äntligen kommit ut 3 gånger och motionerat. Måste försöka komma ut så många gånger per vecka. För annars går det åt fanders med både ork och vikt. Och det vill jag inte. Vet hur lätt det är att gå upp i vikt, men hur svårt det är att få bort kilona.

www.rallyfarmor.se/jankare4.html

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.