Veckoblogg för v 34

MatteMåndag fick jag äran att vara med på Linns första skoldag, hon ville det själv att jag skulle följa med. Och det kändes roligt att få närvara som hennes mormor. Ingen av de andra flickorna har villat ha någon med då de börjat skolan. Var iväg med datorn till L. Och så fick jag förklaring till varför det blev lite fel då det gällde min arbetsdator, min arbetsgivare ringde. Så nu är det missförståndet utagerat och jag tyckte det var lite konstigt för han har aldrig varit omöjlig då det gäller att skaffa det man behöver. Men vad som är lite sorgligt är att mitt arbete är i farozonen, det känns inte så bra. Fast jag förstår också L-E, man kan inte hinna med allt. Men det är inte lönt att oroa sig allt för mycket för det, det brukar alltid ordna sig på något vis. I söndags kväll så beställde vi en privat dator och så blir det en arbetsdator. Är bra att ha skilda datorer om det händer något. Ringde och försäkrade Petter, det blev så kattungen får heta. Husse har valt namnet, men han hade även Knutte, och Murre som förslag. Själv föreslog jag Elvis, Buick, Harley och Murre. Men det är Kjells katt och därför blev det Petter ’svarte Petter’.
Tisdag var jag till sjukstugan och gjorde en spirometri, det var många år sedan jag gjorde någon. Så det var bra att få det gjort. Och jag hade bra värden, jättekul att höra. Och kanske min astma håller på att försvinna, kan visst bli så då man blir äldre. Hoppas den försvinner helt. Blev en slapp dag eftersom jag inget kan göra. Men det blir en del att göra då man får den nya datorn. På kvällen fick jag igen cykeln den hade varit på genomgång i Bjurholm.
Onsdagen cyklade jag till affären, ville testa och se hur det var att cykla då växlarna fungerade. Då man bara behöver några få saker är det lika bra att cykla dit. Städade upp köket på övervåningen, så nu kan Petter följa med kattgubbarna dit upp om han vill. Men jag törs inte ha öppet till de andra rummen där uppe. För jag har nästan alla mina porslinsdockor i sovrummet och tv. rummet. Är rädd om mina dockor eftersom jag har en del värdefulla dockor där. På kvällen var jag och motionerade. Kjell fick köra mig en bit efter stensvattsvägen och så sprang jag hem, det blev 4 km. Måste försöka köra 4 km varje gång jag är ute nu och kanske lite längre på helgen. Det var bra väder för motion i alla fall. Trodde jag skulle få katternas nya klätterpelare, har köpt en som går upp till taket.
Torsdag var det en riktig regndag igen, nu börjar man bli less på regndagar. Skulle vara kul om det kunde bli soliga och fina dagar ett tag framöver. Var till Bjurholm en sväng, var till Volvo och hörde efter då bilen kommer om det ev. var någon ändring då det gällde leverans datumet. Och då fick jag beskedet att den kommit, så jag fick se den. Kjell har nog valt bra färg trots allt och fälgarna tycker jag är snygg. Kjell fick välja färg och jag fälgar och andra tillbehör. Men alla delar har inte kommit som skall dit, så vi får inte hämta den förrän i slutet av nästa vecka. Ingen ny arbetsdator eller privat dator och ingen klätter/klöspelare kom det.
Fredag så blev det städning och lite annat. Först fick jag klart i arbetsrummet och nu finns plats för två datorer och mindre kartonger på golvet. Och så fick jag äntligen klätter/klöspelaren. Så jag satte ihop den på en gång, det tog sin lilla tid. Men nu finns den och nu kan de springa och busa i den då de vill. Blir bara Tarzan och Petter som kommer använda den, Kotte han klarar inte att klättra som de gör. Började städa nedervåningen, men blev inte klar. För jag tog lite mera än bara golv och bänkar, tog en del köksskåp också. Så sopsäcken åkte fram och en del blommor kastades bort, som blommat över och var fula. Hade tänkt fara och motionera på kvällen, men jag kände mig lat. Så det blev inget på kvällen.
Lördag så handlade jag för helgen och några dagar framåt. Och då jag kom hem så fortsatte jag med att städa klart nedervåningen. Kjell han var till skogen på förmiddagen. Det har blivit mycket tv för honom då han kommit hem från skogen. Så röjningen har fått vila under veckan. Linn kom in till oss och var här i nästan 4 timmar, hon vill gärna vara tillsammans med kattungen. Hon var kvar så hon fick middag här hos oss, men sen var både hon och kattungen trött och de behövde vila. På kvällen blev det motion, körde samma sträcka som jag gjorde i onsdags. Det är lämplig sträck just nu för mig. Och det gick lite bättre denna gång. Kvällen blev det mest tv även för mig.
I dag söndag så blev det sovmorgon, vi fick stänga dörren tidigt i morse för att få sovmorgon. För katterna de ville ha upp oss vid 6 tiden, men det kände inte vi för. Men idag verkar det inte bli lika fint som det var igår. Hoppas bara att vi slipper regnet, nu behöver vi uppehåll och soligt ett tag.
Hoppas att jag får hem min arbetsdator i början av nästa vecka så jag får komma igång med jobbet igen. Det blir liksom lite långtråkigt att inte ha något jobb på förmiddagarna. Kommer inte bli något vidare om man blir av med jobbet, det känner jag efter denna vecka. Då man inte haft något att syssla med.
www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.