Veckoblogg för v 35

Annette
Har varit en slapp vecka, inget att göra pga. datorn.
Tisdag var det bra på tv. 60-talets musik. Tänkte just på att det var inte bara bilar de kunde göra på 60 talet, musik kunde de göra också. Finns det något vackrare än 60-tals jänkare, helst i början och fram till mitten av 60-talet. Det är annat än dagens bilar, där alla modeller ser lika ut tycker jag.
Onsdag kom äntligen vår privata dator och nu är det mycket nytt. Inget är sig lik på denna dator. Så man känner sig som första gången man satt vid en dator då man gick på KomVux. Men det gäller att testa och prova sig fram. Och onsdag så blev det lunch med surströmming för Ulrika och mig. Vi brukar alltid äta en gång hon och jag varje år.
Torsdag var jag till Vännäs med Kotte och Petter, Kotte skulle på kontroll för sin diabetes. Och Petter skulle ha sin 2:a vaccinations spruta. Kotte fick också en vaccinationsspruta. Blev bestämt att vi skulle vaccinera alla tre gubbarna för kattpesten. Den kan man dra med sig hem från andra ställen och är väldigt jobbig om de blir sjuka i det. Har förlorat katter förr p.g.a. kattpest. Så det vill man inte ska hända igen. På eftermiddagen blev det att hämta den nya bilen. Ulrika hon fick ta Reanulten hem, den är hennes bil nu. Den drar säkert mycket mindre bensin än svärfars gamla Volvo. Så på kvällen blev det en tur för Kjell i bilen, han ville ju prova den. Kjell har valt färgen och jag har valt tillbehör och fälgar. Är nog bra färg för oss eftersom vi inte tvättar bilarna varje vecka.
Fredag så kom äntligen arbetsdatorn, men nu måste de båda kopplas ihop så jag kommer ut på bredbandet med båda. Men det får jag hjälp med till veckan. Nu hoppas jag att dessa håller ett bra tag framöver. På eftermiddagen började jag städa, men blev inte klar. På kvällen blev det en motionstur, var fint väder för motion, men benen ville inte vara med. De kändes som blyklumpar.
Lördag blev det affären och Bjurholm för att lämna in tipset. Även om man inte vinner så många kronor varje vecka, så vill man vara med i alla fall i tipsbolaget. Kjell var till skogen och röjda. Städade klart nedervåningen. Och så körde jag igång en tvättmaskin, men det blev inget bra torkarväder. Tur man har torktumlare, så det spelar ingen roll att det inte går att torka ute.
I dag söndag verkar det bli en fin augusti dag. Den har börjat bra i alla fall. Var och motionerade på förmiddagen. Det blev lite intervallträning de sista 1,5 km. Försökte ha högt tempo 1 minut och så gå 1 minut, det blev ganska jobbigt innan jag var hemma. Men det är roligt göra något annat än bara springa från A till B. Blir lite variation i alla fall. I eftermiddag skall jag sätta mig vid datorn och försöka lära mig lite mera då det gäller programmen och så försöka föra över det jag har sparat på cd-skivor och som jag vill ha på hårddisken istället. Men det tar tid att lära sig allt nya.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.