Veckoblogg för v 37

Måndag vaknade jag med huvudvärk, men den släppte då jag tagit min tablett. Fast man blir trött av den. Fick skrivaren med postbilen och även min privata skrivare. Så nu äntligen kan man fortsätta jobba. Ringde sjukgymnasten för att få hjälp med ryggen. Var en fin höstdag med sol och klar luft.
Tisdag blev det sjukgymnasten på morgonen, så nu får jag hoppas det går att springa utan att det gör ont varje steg man tar. Då jag kom hem så var det bara att skriva ut allt från banken jag behövde för bokföringen och kunde börja sortera datum och sätta in i pärmen. På eftermiddagen tog jag det lugnt och gjorde inte något vettigt alls. Kjell for till skogen då han kom hem från skogen/arbetet. På kvällen blev det lite tv. 60.s och det var en hel del bra musik. Och så hade vi som en firardag, vi har varit ihop i 28 år Kjell och jag. Tycker dessa år gått fort, för fort känns det som. Ringde facket för att höra vad lägsta lön är, så jag visste vad jag skulle kunna begära i lön när det nu blir aktuellt.
Onsdag blev jag klar med sorteringen och kunde börja bokföra. Men har så himla ont i ena armen och nacken så jag kunde inte sitta så långa stunder. Fick älgkött av S. en hel lott, så det blev att paketera färsen och skära stekarna så de passar vårt hushåll. Och på kvällen kom det mera köttfärs som vi köpt. Jättebra, nu har man lite kött i boxen igen.
Torsdag så fick jag beskedet att det snart blir slut med mitt jobb. Men jag har jobbat i så många år så jag har 5 månaders uppsägning från den dag då det kommer papper. Känns inget vidare, men jag har vetat om att det skulle bli slut. Men hade nog hoppats på att det skulle leva vidare företaget i alla fall. På kvällen var jag ute och provade springa, det gick då bra i 2 km i alla fall. Men jag kom ut så sent så det började skymma innan jag var hem. Pratade med son och sonhustru, stod om tatueringsmässan i VK. Kul att det kommer så pass många tatuerare och den helgen får jag vara farmor på heltid. Det ser man fram emot.
Fredag då tog jag ut en semesterdag, bäst att göra av med de dagar jag har kvar. Så jag inte förlorar dem. For ner till Lina och Lovisa, men jag körde lite fel. Så jag fick ringa Lina och be om hjälp, men till slut kom jag fram. Var hos dem fram till mot två tiden, då for jag hem. Är en bit att köra. På kvällen blev det motion igen, men det håller på att vara kyligt på kvällarna.
Lördag var det väldigt vitt på backen då man steg upp. Var 4,4- grader som kallast under natten och alla sommarblommor ser verkligen bedrövliga ut efter frostnatten. Kjell for till skogen som vanligt sedan vi ätit frukost. Själv så handlade jag och städade då jag kom hem. Frostade av frysen i köket och hittade bottnar till smörgåstårta, så det blev lite fest på kvällen. Bäst att göra något åt bottnarna innan de blir för gamla.
I dag söndag har vi varit till Umeå, jag var och sprang tjej 4:an. Men tyvärr var det väldigt lite motionärer i klassen där man springer 4 km. De flesta springer milen, men det är inget för mig än så länge i alla fall. I år sprang jag i alla fall rätt och tiden blev 2 minuter bättre än förra året. Vi for till Obs och fikade innan vi åkte hem till Agnäs. Men jag gillar bansträckningen, men blev gör trött de sista 5-600 metrarna. Får väl försöka träna så jag kan springa milen nästa år kanske.
En fin vecka då det gäller vädret och fredagen var en bra dag, då jag kunde få en stund med sonhustru och barnbarn.
www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.