Veckoblogg för v 5

AnnetteMÅNDAG: Jobbade som vanligt. På lunchen så tog jag en längre promenad med Dino, vi var ute i 45 minuter. Sen följde jag med Kjell till Bjurholm, skulle köpa omtag till gardinerna i rummet till Altanfönstret. Men det var stängt hos Monica på måndagarna, det hade jag missat. Nu gör det inte något, får gå dit nästa gång vi far upp. Blev en kortare promenad på kvällen, vi skulle gå till G. men han var inte hemma. Så det var bara att gå hem igen. Kvällen såg vi på tv och var bara slö och lat.
TISDAG: Snart kommer solen in genom köksfönstret. Kanske om en vecka den tittar in, då har den varit borta några månader. Kjell var på möte med skidveteranerna i Umeå på kvällen. Var meningen att jag skulle följa med och fara till L-E med pärmarna med 08 års bokföring. Men jag fick ont i huvudet efter motionen, så jag stannade hemma. Nu fick Kjell fara dit med pärmarna innan mötet istället och det gick ju också bra. Att fara till Umeå och ha huvudvärk det gör man inte gärna, inte jag i alla fall. Så jag vilade och tog det bara lugnt hemma.
ONSDAG: Blev en morgon promenad innan jag hämtade tidningen och så en sväng vid lunch med Dino. Och jag var bara slö och lat hela dagen sedan jag gjort mina timmar. Kände inte för att göra något vettigt alls och det gjorde jag inte heller.
TORSDAG: Blev en lunch promenad med Dino. Och då jag gjort klart mitt jobb, gick jag ut för att hjälpa Kjell. Han skulle fälla ut den stora häggen bakom växthuset. Var lite orolig för den var delad så det var som fyra stora stammar som skulle ut. Ena lutade över växthuset, men det gick bra och även den som lutade mot ladugården föll åt rätt håll. Det blev att bära allt ris från gården, så det blev bra motion utan att behöva vara ute efter vägen. Nu är den i alla fall borta och det blev betydligt ljusare och så slipper man ha en massa grenar mot ladugården. Den höll på att vara för stor för att ha kring gården. Skulle ta bort tomten från släden, men se den har frusit fast. Så den får sitta kvar tills den tinat loss. Kvällen blev framför tv:n. såg "generation fett".
FREDAG: Jobbade som vanligt, då vi ätit middag for vi till Bjurholm. Jag skulle köpa gardinomtag till gardinerna som sitter vid altanfönstret. Men då jag kom hem så upptäckte jag att jag köpte fel sort. Skulle ha samma som jag har i det mindre fönstret. På kvällen blev det tv, först På spåret och så Dansen på fyran.
LÖRDAG: Då jag ätit frukost blev det handling hos Karin, sen till Bjurholm och lämnade in tipset till Kjell och bytte gardinomtag. Nu var det slut på den guldfärgade sorten, så jag fick köpa nya till båda fönstren. Vill ju ha samma omtag då det är i samma rum. Då jag kom hem från Bjurholm, så blev det motion. Kjell följde med, men nu har han tagit fram tidtagare uret igen. Men jag bryr mig inte om några kilometer tider ännu. Det går för tungt för att tänka på sådant och jag har 10 kg för mycket vikt ännu. Såg i min dagbok att jag väger 12 kg mera nu än jag gjorde den 31 jan 2007. Och det är mycket då man skall försöka springa. Men jag skall ha bort dessa 12 kg innan semestern eller innan Orrböle runt. Då skidåkningen var slut på tv:n så blev det städning på nedervåningen och så satte jag upp de nya omtagen på gardinerna. Kvällen blev framför tv:n och se finalen på körslaget. Jag tycker rätt kör vann av de två som var kvar.
SÖNDAG: Sov för länge idag, men jag var så trött så jag ville bara inte stiga upp. Tog det lugnt hela dagen. I eftermiddag har vi varit till Umeå och sett på Hörneforsrevyn. Då den var slut så for vi ut till Teg och åt mat innan vi for hem. Och då vi kom hem var man mätt och belåten och det blev bara en kopp kaffe till kvällsfikat för min del och en frukt. Sen hade man tur på bingo lotto också, vann ny bingo lott, alltid något. Och nu är det 4 veckor kvar för mig att jobba. Känns inget kul alls. Men det är väl ingen som tycker det är roligt att få sluta jobba.
www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.