Veckoblogg för v21

AnnetteMÅNDAG: Trött då jag vaknade men efter tidningsrundan blev jag lite piggare. En fin försommardag. Men denna dag blev jag påmind om att det kan var älg i farten även dagtid, höll på att krocka med en fjolårskalv då jag var på väg hem. Mellan Bjurholm och Agnäs, blev gör skraj efteråt. Då vi ätit middag for vi till Umeå. Kjell skulle på årsmöte med skidveteranerna. Och jag skulle köpa present till Lovisa från hennes farfar och hans fru. Hade tänkt köpa en gunghäst på Barnens Hus, men de var gör dyra. Så det blev inte någon sådan, utan en stor tiger och lite kläder. Sen var jag in på OBS och köpte lite småsaker. Vi kom hem i vettig tid, för det gick fort med årsmötet.
TISDAG: Trött då jag vaknade, låg till sju. Men då jag väl kom upp så blev jag piggare. Ganska trist dag vädermässigt. Men på jobbet är det roligt som vanligt. På kvällen blev det motion ute på Heja. Gick bättre denna gång att springa. Behövde inte gå lika mycket denna gång. Men blev less i alla fall, men det skall man ju vara sedan man motionerat.
ONSDAG: Hela golfbanan med 18 hål har öppnats och banan lär vara bra. Och då jag for hem så var det 5 bilar där, så en del visste om att den öppnades. Fin försommardag även om det blåste en del. Fick sms av Marcus, han hade klarat jägarexamen. Så nu får han jaga, inte ensam ännu. Men han kan ju få följa med någon om han vill. Och då han är 18 år får han ju jaga. Jag uppmuntrade honom att ta jägarexamen, för även om han inte är jaktintresserad idag, så kan han bli det. Och då är det bra att ha denna examen. Pratade med sonens farmor, hon skall skicka pengar till mig. Så jag skall fixa present till Lovisa från henne. På kvällen blev det naprapaten i Vännäs. Och jag behövde verkligen få behandling för min nacke. Har varit för lång tid mellan behandlingarna, så min nacke mådde inte särskilt bra just nu.
TORSDAG: Sov länge, men det var ju helgdag. Lite regn på morgonkvisten men sen blev det fint väder ganska bra väder mitt på dagen. Tvättat två maskiner, men som tur var så hann jag inte hänga ut innan eftermiddagsregnet kom. Var till Konsum och handlade lite lätt, hade glömt ta upp köttfärsen som jag skulle använda till middagen. Så det fick bli en snabbtur till Bjurholm efter lunchen. På kvällen var jag och motionerade efter gamla Hörnäsvägen. Var första gången i år. Hade glömt bort hur jobbig den vägen är att springa efter, lång uppförsbacke till att börja med. Så man är hur trött som helst då man är överst på den. Kvällen blev lugn och fridfull framför tv:n.
FREDAG: Trött och lite trög i starten, denna morgon. Men det blev bättre sedan man ätit frukost och fått lite kaffe. Så innan man kom fram till jobbet hade man piggnat till. Innan jag for hem så var jag och lämnade in tips och löste ut en trissvinst. Och löste ut paket, men en sak får man skicka tillbaka. Det är som vanligt, då man skickar efter. Att något får man skicka tillbaka. Räknat mina småpengar jag har i burken för onyttiga saker. Och jag hade en hel del där, så nu kan man köpa eller göra onyttiga saker med gott samvete. Lat hela eftermiddagen och kvällen. Kände inte för att göra något vettigt alls.
LÖRDAG: Blev affären då jag ätit frukost för att handla och växlade in min burk med småpengar hos Karin. Köpte mig 6 million balls hos Karin i lila och vitt. Så nu har jag lite mera sommarblommor. Nu räcker det, skall inte ha så många krukor i år har jag tänkt. I burken för onyttiga saker hade jag totalt 1890 kronor. Det kommer räcka bra åt mig i Göteborg. Då jag kom från affären blev det städning på nedervåningen. Sen blev det vattning i växthuset och såg att min två runda potatisar har kommit upp i växthuset. Så kanske man får egna färskpotatisar till midsommar, hoppas kan man alltid. Kjell på vedbacken hela dagen nästan. Och så fick han hem ett lass ved till Ulrika, så nu behöver hon inte frysa i vinter i alla fall. Var och gick en kort sväng med Dino efter lunchen. Sen tog Kjell och jag en liten längre sväng på kvällen, jag var hundvakt på kvällen. Ulrika var i Umeå, men att vara hundvakt till Dino är bara roligt.
SÖNDAG: Sov ganska länge idag. Vi har varit på Vårlunken och idag var det ute på Heja och terrängbanan. Var mycket folk där och vädret var toppen. Då vi gått klart och jag fått veta hur många rätt jag hade. Så sprang jag från Heja och hem efter älven, det är trevligt att springa den sträckan tycker jag. Men jag tog lite fel, så det blev lite för långt efter terrängbanan. Brukar ta en annan sträckning då jag springer till eller från terrängbanan. Nu gör det ju inget att det blev längre än jag tänkt mig. Så idag har jag fått nog med motion, först promenad på ca 40 minuter och så springa 30 min. Inte konstigt att man känner sig mör i benen just nu. Och nu är det bara några dagar kvar innan jag far till Göteborg. Ser verkligen fram mot denna resa. Blir roligt att både Marcus och jag far tillsammans. Tänker ta vara på de få dagar jag kommer vara där och verkligen njuta av att få vara tillsammans med sonen, sonhustru, Lovisa och Marcus.
www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.