Veckoblogg för v 9-2010

MÅNDAG: Mars månad började med skönt väder med solsken. Var och gick en ordentlig promenad vid lunch och då fick Dino följa med. Det verkade som han blev glad då han fick följa med. Är ju ett bra tag sedan vi var ute han och jag. Gick även en runda då jag hämtade tidningen på morgonen. Pratade med sonen han blev utskriven från lasarettet på dagen. Satt och jobbade med mina musiksidor på min hemsida. Ändrade en del där och tog bort sådant som inte funkade längre. Och så blev det normala tv tider och tittande igen. Känns skönt att OS är över, men det är ju bara var fjärde år som tur är.

TISDAG: Trött på morgonen då jag vaknade, men har sovit dåligt några nätter pga. nacken. Men det var dags för behandling denna dag, så det blev en resa till Vännäs på förmiddagen. Sen gick jag in på ICA där och handlade lite innan vi for hem. Trött som vanligt då jag varit och fått massage och behandling. På kvällen valde jag Bygglov istället för “mästarnas mästare”. Orkar inte med Patrik S. Kjell han såg på det så jag fick besked om att han var kvar fortande. Men till slut åker han väl ut. Pratade med sonen och han mådde bra och nu gäller det att han håller sig till ordinationen både då det gäller kost och medicin och motion. Och så skulle det kanske inte skada om han gick upp en 5-6 kg. Just nu är han för smal, men har rasat i vikt på grund av sjukdomen. Men han har fått bra läkare och andra från vården som är bra och ser till att han får rätt hjälp denna gång.

ONSDAG: Tråkigt väder, blåst och inget väder som gjorde att man ville vara ute. Även tråkigt inne, har ingen lust att göra något. Och just nu finns inget stimulerande att sysselsätta sig med. Vet inte varför jag tappat lusten för allt, men jag skulle behöva ha något vettigt att göra. Och det hittar jag inte här hemma just nu. Diska och tvätta är väl inte vad man vill göra hela dagarna, skulle behöva komma ut lite just nu känner jag. Pratade med Lena på kvällen och så såg jag på ett nytt program på tv 4 om fuskbyggare. Det är skrämmande hur byggföretag kan göra mot folk. Skall man bygga och anlita en firma så får man passa sig noga tydligen vad man får in i huset. Men det är bra att de visar upp dessa företag, så folk inte anlitar dem något mera.

TORSDAG: En kanonfin vinterdag, passade på att ta med mig Dino ut vid lunch, han blir så glad då han får följa med ut och gå. Sen är han en trevlig hund att ha med sig också. Och fåglarna har kvittrat i buskarna idag. Kjell han plogade lite lätt och så har han kört ved till Ulrika. Själv så satt jag med pappersjobb efter lunchen. Mycket folk i skidbacken, är roligt att se att det är fart i backarna. På kvällen så var jag slö och kikade lite på tv.

FREDAG: Blev promenad, en längre på morgon och en kortare med Dino vid lunch. Var fint väder för att vara ute. Fåglarna kvittrade i buskarna både på morgonen och vid lunchen. På kvällen var jag och Lena till Umeå, vi var och såg musikalen om Buddy Holly med Brolle. KANON bra, jag var i sjunde himlen i alla fall. Musik kunde de göra förr, inte är det som rockmusiken idag. Jag tror inte den håller lika länge som musiken som gjordes på 50-60 talet. Den dör aldrig ut, den håller ännu. Det var jättebra och en underbar rolig kväll med Lena. Får gärna bli flera sådan kvällar, är alltid kul att göra något med henne. Vi har alltid roligt och nära till skratt båda två.

LÖRDAG: Trött på morgonen, kärringen är inte van att vara ute sent på kvällen. Då vi ätit frukost så for vi och lämnade in tipset och hämtade mitt andelstips. Och så handlade vi hos Karin. Fint väder, men nattkallt. Fick väldigt ont i axlar och armar efter att hållt upp armar och klappat händer. Men det får man ta om man gillar musiken.

SÖNDAG: Kjell han gick upp tidigt och såg starten på Vasaloppet. Själv så låg jag kvar till mot nio. Då gick även jag upp och åt lite frukost. Men jag har haft ont i gallgångarna sedan i natt. Så matlusten var inte den bästa. Fick ta tabletter som jag har för det, men det släppte inte. Har legat i soffan och tittat på Vasaloppet. Sen kollade jag på nätet hur det gått för Agnäs åkarna. Alla som kom från byn har gått i mål. Har fått ta tabletter för gallan en gång till, för det vill inte släppa på mig. Det har blivit för mycket ägg sista tiden, blir att man äter mycket av det då jag äter kolhydratfattig kost. Men nu får jag lugna mig lite med äggätandet några dagar. Och det blir nog att äta lite lätt till middag, man brukar inte tåla så mycket då man får besvär av gallan.

Veckans höjdpunkt var att sonen mådde bättre och så Buddy Hollys musikalen.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.