Veckoblogg v 11-2010

MÅNDAG: Dagen började med tidigt besök hos Tandhygienisten, jag tycker det är bra med en tid på morgonen för då hinner man inte gruva sig innan man skall dit. Blev en kortare promenad med Dino vid lunch. Pratade med sonen och han verkade må bra av sin nya insulin, har två sorter nu. Och för mamma kändes det bra att han mår bättre. Blev även ett kort samtal med “lilldrängen”. På kvällen blev det “Saltön” för min del.

TISDAG: En liten promenad då jag hämtade tidningen på morgonen. Vi var till Vännäs på förmiddagen på behandling. Då jag var klar och väntade på att Kjell skulle bli klar så var jag och handlade lite lätt på Ica. Sen for vi och fikade för vi skulle invänta en som kom med nummerlappar som Kjell skall ta till Örträsk. Innan vi for hem for vi in till Boströms Byggshop, skulle kolla in ev. priser på golvmaterial. Nu hittade vi en annan lösning på kommande projekt. Som jag tror kommer bli billigare i slutändan. Och riktigt snyggt också, blev heltänd på detta. Så då vi kom hem gick jag upp till Bo-Erik och visade vad jag hittat. Han får gå igenom och kolla om det är något för oss. På kvällen blev det ”mästarnas mästare”. Jag avstod sista programmet på Bygglov för det var inget som jag var intresserad av just nu i alla fall. Trött hela kvällen efter behandlingen som vanligt.

ONSDAG: Härligt att vakna då det första man ser är solen även om det är nattkallt och ganska kallt på morgonen också. Gick en sväng då jag hämtade tidningen, det var 8- i solen just då. Fick svar på mitt mail från Länsförsäkringar, så nu vet jag att det jag hittade hos Boströms Byggshop är godkänd från försäkringsbolaget. Våren kommer bli bökig men spännande här tror jag. Kjell for till Bjurholm på förmiddagen det var skolskidtävlingen och Linn skulle åka. Men nog är det bedrövligt att de skall gå i skolan både före och efter tävlingen. Det har blivit klart sämre i skolan sedan våra ungar gick i skolan. Och de lärde sig lika mycket då som de gör idag. Men då det var skolskidtävling då var det skolfri dag för dem. Gick en sväng med Dino vid lunch. Sen på eftermiddagen var jag med Kjell till Bjurholm, han var till tandläkaren. Jag passade på att handla lite lätt på konsum under tiden. Då vi ätit middag så började jag flytta Elvis tallrikarna till väggen upp mot övervåningen. Det är ett tips jag fick från min kompis Inger. Och det verkar bli ett bra ställe för min Elvis samling som kan hänga på väggar. Det som måste stå på hylla får jag flytta någon annan stans på övervåningen. Sen på kvällen såg vi byggfusk, man blir förskräckt hur folk bär sig åt. Jag föredrar nog grannpojkarna, då vet jag att det blir riktigt gjort, man behöver inte vara rädd för att bli lurad och att de skall fuska.

TORSDAG: Ingen sol som sken då man slog upp ögonen, snö och trist väder. Ingen extra tur varken då jag hämtade tidningen eller post. Fick hjälp av Kjell att hänga upp det sista av min Elvis samling, jag är för kort. Så han fick hjälpa mig då jag inte nådde själv. Fast man skulle ha kunnat ha upp dem ännu högre. Men då har man fått göra en ställning och det gör vi inte. Så det får bli som det blev nu. Efter lunch tog jag itu med mitt datorrum, hade en del saker kvar där sedan vi ändrade i sovrummet. Nu gallrade jag och gjorde en sopsäck, så vi får bort bra mycket skrot som inte är till någon nytta. Går inte spara allt det har jag upptäckt. Då vi ätit middag blev det en tur till Bjurholm för att hämta uppslagsverk och så fick några pärmar följa med till lagerlokalen så jag blev av med några igen. Då jag fått hem böckerna så gjorde jag klart paketen för att skicka iväg med posten.

FREDAG: Ingen sol denna dag heller då man vaknade. Var gör trött då jag vaknade, men piggnade till sedan jag tagit en promenad då jag hämtade tidningen. Jätteont i axlarna, funderade på vad jag gjort, men Kjell påminde mig om att jag satt upp tallrikar och hade spikat och skruvat med armarna högt upp och det tål jag ju inte. Men det hade jag glömt bort, så det blev inte så mycket jobb med armarna denna dag. Det funkade inte alls för mig att göra något med höger arm. Kjell han plogade gården på förmiddagen. Gick en sväng med Dino vid lunch. Då Kjell sett klart på skidtävlingarna på tv for vi till Bjurholm och jag skickade böckerna och så lämnade vi in tipset och jag betalade mitt andelstips och löste ut vinst för två veckor. Det blev totalt 6 kronor i min burk för onyttiga saker. Var in till Järnaffären och köpte expanderskruv som vi skall ha för att sätta upp hyllorna till böckerna i sovrummet på övervåningen. På kvällen blev det Lets Dance för min del och de två bästa paren gick till final.

 

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.