Veckoblogg för v 23-2010

 

 

MÅNDAG: Var minus på morgonsidan, men som tur var så hade jag täkt över mina blommor som kunde frysa. For och började lite tidigare, men det hade jag inte behövt för det var lugnt denna morgon. Så jag slutade lite tidigare i stället. Kjell han var på möte på kvällen med Agnäs byamän. Själv så var jag hemma och bara slappade och såg på tv. Var skönt att bara vara LAT framför tv:n.

TISDAG: Trött då jag vaknade på morgonen och trött hela dagen. På eftermiddagen var det dags för behandling och massage. Behövde det verkligen, för jag har haft besvärligt i mina muskler ett bra tag. Och då vi kom hem så var jag ännu tröttare, blev tidigt i säng på kvällen.

ONSDAG: Piggare i morse då jag vaknade. Blev lite längre tid idag för jag var tillbaka till golfklubben på eftermiddagen. Kjell han fick komma till vårdcentralen med sitt knä. Nu skall han få träffa en länkare i slutet av månaden. Så kanske han kan få en röntgen och få klarhet i om det är något fel som går att åtgärda. För det går inte ha en knä som krånglar om man vill gå i trappor och vara i skogen. Fick ett glatt sms av ”lilldrängen”, han hade fått godkänt i alla sina ämnen och det blev jag glad över. Nu hoppas jag att han får det som han blivit lovad om han fick godkänt. Så det inte var något löfte som är tagit i luften bara. Det var en ganska regnig dag, men blev fint på kvällen då kom solen fram.

TORSDAG: En finare dag idag, inget regn men väl en sol som lyste på himlen. Då jag kom hem så passade jag på att sätta ut alla blommor i urnor och en del kom i rabatten. Så nu är det tomt i växthuset förutom tomater och paprika plantorna. Vi var en sväng till Bjurholm då jag var klar med blomutsättningen. Sen blev det en slapp kväll var både trött och hade ont i axlar och nacke.

FREDAG: Jättefin sommardag och även bra temperatur. Kjell han klyver ved åt Ulrika och även hugger lite ved till henne. Så han har sysselsättning på förmiddagarna. Då vi ätit lunch så for jag och lämnade in Kjells tips och så betalade jag mitt andelstips. Sen blev det handling hos Karin. Såg även att en rock idol avlidit ”Rock Olga” hon var min idol som liten flicka. Hon hade mera att ge till publiken, men ingen lever i evighet, inte ens rockidolerna. Var en fin kväll och ute börjar det lukta gott från syrenerna. Synd bara att de inte blommar så länge, för det är fina blommor. Då de blommar då är det sommar.

LÖRDAG: Mulet på förmiddagen, men som tur var så regnade det inte. Vi började golfkursen och nu skall vi ta grönt kort både Kjell och jag. Ser fram emot det och speciellt att Kjell tar det. För jag har väntat på det i många år, köpte honom ett golfset kanske för en 4 år sedan. Så nu äntligen kommer det till användning. Tycker det är en bra sport som man kan hålla på med långt upp i åren. Nu då han inte kan springa på sommaren så behöver han något annat som håller honom i form och som gör honom friskare. För en som hållit på med idrott i hela sitt liv skall inte sluta. Man behöver motion för att hålla sig frisk och leva längre. Men jag kände av övningen i både axlar och armar. Vi fikade på restaurangen innan vi for hem. På kvällen blev det ett varmt bad så jag fick lite massage på mina onda muskler i armarna och nacken. Skönt med ett massagebadkar.

SÖNDAG: Vi gick upp strax före åtta och åt frukost, sen for vi till golfklubben. Men jag hade nog slagit lite för mycket bollar igår. För mina axlar och armar är inte i så bra form, har gör ont och kan inte vrida armarna i ett visst läge. Men det blev lite träning i dag i alla fall, även om varje slag gjorde ont. Då vi var klara med kursen gick vi in och åt lunch. Jag tog raggmunkar med fläsk och Kjell han tog Wallenbergare med mos. Det var gott båda rätterna. Var fint väder och lämpligt varmt då vi var på kursen. Har varit trött sedan vi kom hem. Hade tänkt gå ut och pyssla lite i rabatten, men jag låter det vara till en annan dag. För jag orkar inte göra så mycket med armen och axeln. Har lånat en klubba så jag kan öva här hemma och då blir det inte lika intensivt. Blev ingen vårlunk idag, men vi hann inte hem. Går inte göra flera saker på en gång, man måste välja ibland.

Veckans höjdpunkt är att Kjell äntligen börjat ta grönt kort.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.