Veckoblogg för v 24-2010

MÅNDAG: For och började jobba strax efter halv åtta. Ville räkna helgkassan och göra klart innan det skulle öppnas. Innan jag for hem så blev det banken med kassan. Kjell ringde från mobilen då jag var mitt i byn och då förstod jag att något var fel. För han ringer inte från den om det inte är något speciellt. Han hade fått punktering på Subben efter Västervägen. Så jag fick åka och hämta honom där. Då vi ätit lunch så for vi tillbaka med fälgkors mm och så fick han byta däck och åka till Bjurholm och köpa ett nytt. Var inte lönt att laga det gamla däcken, var ett större hål på däcket. Marcus och Elin kom med bussen strax efter fem, så jag hämtade dem vid busstationen. På kvällen var Kjell på styrelsemöte med AIK, så jag fikade med ungdomen och vi hade det mysigt tillsammans.

TISDAG: Anna åkte med mig till Bjurholm på morgonen, hon har sommarjobb på sjukhemmet. Marcus, Elin och Kjell skulle plantera men Kjell tyckte det var för dåligt väder så de vara hemma. På kvällen for vi till golfrestaurangen och åt middag. Det var jättegott, vi åt biffar med klyftpotatis, ungdomen tog hamburgare med pomfrites. Sen fick Kjell en liten present av Marcus och Elin några dagar i förskott. Det blev en godbit som efterrätt och så slog vi några bollar innan vi for hem igen. Var trött på kvällen och då jag lagt mig så kom Marcus ner och sa att hela huset skakat, inte hade jag känt något. Men Kjell hade också känt skalvet då han var på toaletten. Jag höll antagligen på att somna in då det hände, var nog därför som jag inget märkte.

ONSDAG: Fin sommardag, med ganska bra temperatur. Då jag kom hem så låg Elin i soffan och såg på tv. Hon hade börjat mått dåligt så Kjell hade skjutsat hem henne från skogen. Men Marcus och Kjell de satte ner de kassetter som Kjell hade tagit hem. De for hem till Umeå med kvällsbussen, lite synd att de inte kunde stanna en dag till. Det är så roligt då de är här hemma och så tycker vi så mycket om Elin. På kvällen så blev det bara att slöa framför tv:n.

TORSDAG: Kjells 66 födelsedag, men eftersom han inte vill fira den så blev det ingen tårta denna dag. Men vi firade honom ju lite i alla fall då vi var ute med ungdomarna och åt. På kvällen så var det golfkurs, så vi for dit. Sen när vi kom hem så blev det lite go fika i alla fall. Hade köpt med mig några bakelser innan jag slutade jobba.

FREDAG: Dåligt väder hela dagen, man börjar längta efter värme och sol. Har varit lite halvdåligt med det tycker jag. Då vi ätit lunch blev det Bjurholm, till apoteket och löste ut medicin och så lämnade jag in Kjells tips och betalade mitt andelstips för helgen. Ringde min halvsyster i Östergötland, hon har blivit ensam, hennes sambo har avlidit efter en lång sjukdomsperiod. Men jag trodde han skulle repa sig denna gång också, men så var inte fallet. Kroppen hade fått nog och han somnade in. Så jag ville höra hur hon mådde. På kvällen var jag bara lat och försökte jobba med mina musiksidor, men det blev inte som jag ville ha det så jag gav upp även denna gång.

LÖRDAG: Var på golfkurs, regnigt och dåligt väder. Var in till Karin och handlade för helgen innan vi for hem. Och då vi kom hem var jag våt och frusen. Fick inte någon värmen i kroppen på hela dagen. På eftermiddagen såg jag på bröllopet och en stund på kvällen. Fick kort på Lovisa från sonen, det är alltid roligt då jag får kort på henne.

SÖNDAG: Golfkurs, men jag blev inte godkänd i bunkern. Tycker att Kjell skulle blivit godkänd, men vi får göra om bunkerslaget båda två. Att jag inte blev godkänd det är Ok för mig, för det funkade inte alls. Men jag tycker att Kjells slag funkade, men det är som det är. Får se om han gör sista provet, det är tveksamt. Luften tog slut hos honom idag i alla fall. Själv så har jag ont i armen och nu har det även blivit något i fingerlederna, så ett finger är svullet och det gör ont i leden. Vet i sjutton vad jag fått i armar och händer. Förhoppningsvis så går det över. Inget vidare väder i dag heller, är frusen även idag och just nu längtar man efter sol och värme. Men förhoppningsvis så kommer det bli bättre väder, man kan alltid hoppas i alla fall. Så det blir nog inget grönt kort för Kjell i alla fall. Jag skall då ha mitt, så jag gör ett nytt försök en annan dag. För det är ju bara ett par slag bort så är man godkänd. Skam den som ger sig.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.