Veckoblogg för v 26-2010

MÅNDAG: Gick upp strax efter halv sju och for till jobbet då jag ätit min frukost. Har varit en fin sommardag och ganska mycket folk på golfbanan. Semestern har börjat för en del verkar det som. For tillbaka på eftermiddagen och gjorde en del saker som inte jag hann med på förmiddagen. Sen blev det middag och efter det blev det vattning och lite pyssel i växthuset. Och så upptäckte jag att myrorna var kvar trots en burk myrr, så jag strödde ut den andra burken också. Får hoppas jag blir av med dem i växthuset i alla fall. Ont i min arm och det går inte göra vilka rörelser som helst med den. Och så har den börjat bli blå och färggrann. Pratade med ”lilldrängen” i telefon. Tur farmor har honom i alla fall.

TISDAG: Trött i morse då jag vaknade och har varit trött hela dagen. Kjell var till vårdcentralen med sitt knä, så nu skall han få röntgen på det i alla fall. Men det lär ju dröja några månader innan han får tid, det är ju semestertider nu. Under tiden han var på vårdcentralen passade jag på att göra lite ärenden. Trött mest hela dagen så kvällen blev slapp.

ONSDAG: Började lite tidigare och slutade lite tidigare, det var en damtävling. Och det blev ändå ganska stökigt så jag tog med mig lite jobb hem istället. Det var sådant jag kunde göra från köksbordet. Då Kjell kom hem så blev det lunch. Ringde ”lilldrängen”, ville höra hur det gick hos doktorn idag. Han har tagit bort en knöl så han skulle på återbesök och sedan blir det en annan sorts operation längre fram. Det är lite otur att det skall hända honom mitt i sommarlovet. Är inte första gången det blir så, för en 6 år sedan var det blindtarmen som han fick ta bort och fick infektion efter operationen. Men får hoppas det går bättre denna gång.

TORSDAG: Ny månad och den riktiga semestermånaden och sommarmånaden började. Pratade med Marcus flera gånger denna dag, han skall få fixa till sin bil så han har något att köra med nu då han skall övningsköra. Min arm är långt från bra, det är hopplöst att göra vissa saker och har värk i mellan åt och även under natten. Så jag törs inte prova att slå några golfbollar på ett bra tag. Ringde sjukgymnasten, men hon går på semester så där gick det inte få någon hjälp för att det skall läka fortare. Det är förmodligen en ordentlig blödning i armen och har inte folk vetat att jag är gift med en snäll ”gubbe” så har de kanske trott att han försökt vrida sönder armen på mig. För vacker är den inte i alla sina färger. Ulrika for bort över helgen så vi är djurvakt, jag tog en sväng med Dino på kvällen.

FREDAG: Mycket folk på golfbanan under förmiddagen. Då jag kom hem och vi ätit lunch for jag och handlade hos Karin. Sen blev det Bjurholm och jag lämnade in tipset och hämtade mitt andelstips. Ringde Marcus och så var jag ute med Dino flera gånger. Kjell han var ute en sväng med honom också på förmiddagen. På kvällen hade vi grannarna på fika, så det blev en trevlig kväll.

LÖRDAG: Wheels i Umeå, men det blev en snabbresa detta år. Vi skulle handla kattmat och så kunde man inte stanna så länge som jag ville. För vi hade Dino att tänka på, ville inte han skulle behöva vara inne för länge. Så det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig dagen. Hade tänkt gå och fika med Marcus och Elin, men det fanns inte tid för det. Får åka ner och göra det en annan dag, kanske till veckan. Vi gick genom marknaden i Bjurholm innan vi for hem, men det var inget som man var intresserad av. Var varmt och jag kände inte alls för att gå där. Då vi kom hem så blev det att ta ut Dino på en gång. Vattnade i växthuset och duschade alla tomater. De har växt ganska bra och börjat blomma, potatisen har börjat blomma också som jag har där. Blev en promenad med Dino vid sju tiden också, sen kom Ulrika och Patrik hem senare på kvällen. Så då blev det ingen sen promenad med honom. Men den hade Kjell fått ta om det blivit någon.

SÖNDAG: Sov till halv nio, men det har varit varmt som sjutton inne under natten. En sådan här natt då har man vilat ha AC inomhus. Men nu är det inte så många nätter som det är så varmt. Det regnade under natten i alla fall. Men det blev ingen bättre luft för det. Vi for till Bjurholm och gick och fikade på hembygdsgården. Kjell han åt sin palt som han alltid gör där. Jag köpte mina sura remmar och så blev det en hall matta med texten ”Varning för Kärringen”, det tyckte jag var bra hall matta. Har tittat efter det nya dasset på rastplatsen men det har inte kommit något ännu. Så det är nog helt på villovägar, jag börjar tro att det inte är gjort som det sagts. För har det varit klart så har det nog varit på plats nu. Nu har jag varit och klippt mig hos grannen och färgat håret. Så jag har enhetlig färg igen, men nu blir det nog ingen mer färgning. Kommer nog gå tillbaka till mitt naturliga gråa hår, nu måste man färga det och underhålla färgen var 6:e vecka. Och det är jobbigt i längden. Får hoppas det blir mindre varmt i morgon, är inte så mycket för denna extrema värme. Jag föredrar att det ligger kring en 20 grader, det är lagom värme för min del i alla fall.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.