Veckoblogg för v 27-2010

MÅNDAG: Sov dåligt under natten har haft ont i armen. Och då jag kom hem så satte jag på mig stödet jag skickat efter så det skulle bli bättre och lite mer värme. Men det blev sju gånger värre och en fruktansvärd värk. Och det hjälpte inte med värktabletter alls. Jag ringde sjukvårdupplysningen och fick komma till vårdcentralen klockan fyra. Sen blev det remiss på röntgen akut. Men det var ingen skelett skada i armbågen, utan det är en ordentlig blödning i muskeln. Så det tar tid innan det läker, sen fick jag veta att Imprem skall man inte äta med min skada, den förvärrar blödningen i armen. Så det blev några timmar i Umeå på kvällen och jag var trött då vi kom hem. Tog sömntablett till natten för att kunna sova för värken. Pratade med både sonen och ”lillldrängen” i telefon. Jag skall få ha Lovisa i sommar en vecka då jag har semester, det ser jag fram emot.

TISDAG: Var och fick lite ultraljud på morgonen innan jag for till jobbet, skall köra några gånger för att ev. skynda på läkningen. Tung och tryckande luft under stor del av dagen, men efter regnskuren blev det något bättre. Var och löste ut handdukar på eftermiddagen, vi höll på att ha mycket tunna och nytta handdukar så vi behövde förnya dem. Fick en stor bukett med färsk sallad av Windey, sen får jag gå och plocka hos dem då de är i Thailand. Så då får man äta färsk sallad och det är mycket godare än den man köper på affären.

ONSDAG: Varmt och en fin sommardag, en hel del folk på banan. På kvällssidan for jag och försökte ta upp motionen igen. Men det blev inte så långt och så blev det mest gång i snabb takt men försökte även jogga bitvis. Var efter gamla Hörnäsvägen där är det lugnt och så är det grusväg så det blir inte så stumt för benen. Kjell var med och såg till att jag inte for för långt första gången. Var en skön kväll för motion och det kändes bra efteråt att ha varit ute och rört på sig igen. Men nu har det gått så lång tid så jag måste börja om helt från början igen. Sen blev det telefonsamtal med ”lilldrängen”, han skall fara till pappa snart och vara där någon vecka och Elin skall följa med. Fick kort på Lovisa, hon är hos pappa några dagar nu.

TORSDAG: Mulet och trist väder på förmiddagen, men blev bättre mitt på dagen. Fick kort på Lovisa både på morgonen och kvällen, är alltid roligt då jag får dessa kort på henne. Var företagsgolf på banan idag och det var en väldigt känd hockey spelare med där Peter Forsberg. Men han fick vara anonym och spela som vilken person som helst, det var ett busslass som kom. Så det var en hel del folk i rörelse då jag for hem. Hade ont i huvudet på förmiddagen så jag tog en migrän tablett då jag kom hem sen blev det vila sedan vi ätit lunch. Jag blir alltid lite trött efteråt, så jag somnade i fåtöljen då jag satte mig där på eftermiddagen. Inger ringde så jag pratade bort en bra stund med henne på kvällssidan. Är alltid roligt att prata bort en stund med henne. Och det är ju roligare att prata med folk än att bara skicka mejl. Städade i min garderob, tog bort kläder som är för små nu. Och de bar jag upp till övervåningen, de får komma tillbaka till garderoben då jag kommer i dem. Är så irriterande att ta fram kläder på morgonen som är för små, då är det bättre de får ligga på ett annat ställe tills man kommer i dem igen. Får hoppas jag får på mig dem nästa sommar, det är i alla fall målet.

FREDAG: En fin sommardag och mycket folk på golfklubben då jag for hem. Är många som passar på att spela då det är så fina sommardagar. Kjell han fortsatte köra trimmern runt dikena och även på Ulrikas tomt. Då jag kom hem så var potatisen kupad, Kjell fick hjälp med det av grannen, så jag slapp dra plogen denna gång. Vi var till Bjurholm och gjorde några ärenden på eftermiddagen. Och så bjöd Kjell på middag, det blev pizzerian och för min del en kebabtallrik. Vi hade tänkt gå på Bävern, men det verkade inte finnas folk där som jobbade så vi for därifrån. Handlade hos Karin innan vi for hem igen. Ibland är det skönt att få äta ute och slippa tänka på vad man skall ha till mat. Och då det är varmt ute så känns det ännu bättre att slippa stå vid spisen.

LÖRDAG: Sov till halv nio, då blev det frukost och sedan en sväng till Bjurholm och hämtade mitt andelstips. Och så blev det en sväng på auktion här i byn, funderade på en gungstol. Men jag kunde inte bestämma mig för vart den skulle gå att ha så det blev ingen. Däremot blev det en fläkt, så man kan få lite svalare luft inomhus och då speciellt i sovrummet. Var bra väder för auktion, inte så varmt och så fläktade det en del. På eftermiddagen blev det varmare och på kvällssidan då jag var och försökte motionera så var det 23 grader, det är nästan för varmt. Men det gick ganska bra ändå tycker jag själv. Blir inte så långt nu då jag börjat om från början, men det är huvudsaken jag kommit igång igen. Och det känns bara bra och roligt samtidigt. Kjell han for ut på en längre cykeltur då jag var klar med min motionsrunda.

SÖNDAG: Sov länge idag. Och en gör varm sommardag. Vi for upp till golfbanan så Kjell fick slå lite bollar. Själv så puttade jag lite, men armen känns bra, men jag skall inte prova och slå ännu. Fast jag hade go lust, men jag väntar en vecka till. Var mycket folk där då vi var upp på förmiddagen. Har flyttat några småplantor i rabatten och så har jag vattnat och tvättat, bäst att passa på då det är bra väder. Regnet kan komma när som helst och det behövs också, för det är ganska torrt i backen.

Veckans höjdpunkt är att jag kommit igång med motionen igen.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.