Veckoblogg för v 28-2010

MÅNDAG: En gör varm dag, i mitt tycke för varmt. Och det är inte så roligt då det är 27 grader inomhus. Blev en slapp dag. Men jag provade att slå lite golfbollar på gården och det funkade. Fast det var bara 5 bollar jag testade, men kändes bra i armen. Pratade med sonen som hastigast. Det var varmt även nere på södern. Då det är så varmt så vill man inte göra så mycket, inte jag i alla fall. Kjell var och spelade en fadderrunda med Sture.

TISDAG: Åskade på förmiddagen och kom en regnskur. Men det blev inte någon bättre luft efteråt som det brukar kunna bli. Pratade med sonen och så fick jag kort på Lovisa. Hon hade känt igen storebror då han kom med flyget. Det trodde jag inte hon skulle göra, de hade inte setts sedan i julas. På kvällssidan var jag och motionerade, det var ganska varmt. Men jag tyckte det gick ganska bra i alla fall. Fick sms av Marcus då Elin och han kommit fram till Göteborg. Sen blev det ”Mord i Midsomer”, det missar man inte. Så nu är några tisdagar räddade då det gäller tv program i alla fall.

ONSDAG: Semesterdag. Vår bröllopsdag, då blir det alltid en tripp. Vi for till Mårdseleforsen och så åkte vi till Vindeln och forsen där. Det var en härlig dag, med bra väder och en god lax soppa vid Mårdseleforsen. Middag åt vi på en grill i Vindeln. Kändes skönt att ha en dag ledig och göra något trevligt med ”gubben”.

TORSDAG: Mycket folk även denna dag på golfbanan. Det var bra rusch på förmiddagen. Men det är ju fint väder just nu för att spela golf. Kjell spelade sin andra fadderrunda och denna gång gick det jättebra för honom. Tog upp potatis från växthuset, men det är nog fel jord där. För det var bara 2 potatisar under varje planta. Så nu sätter jag inte några potatisar mer i växhuset. Har några kvar, de får väl växa på sig lite mera innan jag tar dem. På kvällen fick vi färska jordgubbar hos grannen. Och det tackar man inte nej till.

FREDAG: Kvavt hela förmiddagen och en bit in på eftermiddagen. Var till Bjurholm sedan vi ätit lunch. Sen blev det lite handling hos Karin. Pratade med sonen, det gick bra med ungarna. På kvällen så for vi till golfbanan, Kjell var och tränade lite på några hål. Och jag provade att slå lite bollar, det kändes bra i armen. Men jag hade tagit skyddet på mig för att få lite stöd. Det var en fin kväll och riktigt skönt ute och så fick man lite motion. Jag var klubbärare till ”gubben”. Önskar bara få klart mitt kort så jag får börja spela, det är en bra parsport. Man kan göra det tillsammans även om man är sämre än partnern.

LÖRDAG: Sov till halv nio. Sedan blev det affären och helghandling. Sen fälldes ena stora tallen som vi funderat på en längre tid. Det blev mycket ris som skulle bäras bort. Så det blev att dra ris, blev öppnare på gården sedan den försvann. Var gör varmt ute och bromsen är hemsk. Var och hämtade andelstipset på kvällssidan sen körde vi en sväng. Ringde till sonen och ”lilldrängen”, ville höra vad de gjort under dagen.

SÖNDAG: Det blev inte så många mm av regnet som kom under natten, men det blev lite fukt i potatislandet i alla fall. Varmt även denna dag. Blev stamkvistning på den stora tallen som är kvar, så det blev lite risdragning även denna dag. Och så en maskin med tvätt, det torkar ganska bra i alla fall. Nu har jag varit till terrängbanan och ett varv på den, men fy sjutton vad jobbigt. Fick gå uppför alla backar och varmt var det fläckvis, solen stekte väldigt på vissa ställen på banan. Tur det blåste en del, så man slapp mygg och broms i alla fall. Men det kändes bra då jag var klar även om det var jobbigt. Är länge sedan jag var på terrängbanan så jag hade glömt hur jobbig den var.

Veckans höjdpunkt var onsdagen då jag var ledig och vi firade bröllopsdagen.

www.rallyfarmor.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.