Veckoblogg för v 29-2010

 

 MÅNDAG: Vaknade med en trött känsla, ville bara fortsätta sova. Och det kändes bara jobbigt att stig upp. Men det gick över efter någon timma. Det var en fin sommardag och mycket folk på golfbanan. De första gästerna kommer in direkt då man kommer på morgonen. For och handlade lite hos Karin och där väntade de beställda jordgubbarna, äntligen fick vi gubbar från Stensvattnet. De smakar gott, precis som jordgubbar skall smaka. Är samma sort som man är uppväxt med. Vi for upp till golfbanan på kvällssidan och slog lite bollar och övade på putten. Var en fin sommarkväll och en del golfspelare även då. Pratade med både ”lilldräng” och son. Börjar längta efter att få träffa dem allihop.

TISDAG: Fin sommardag även denna dag. Kjell och Sture var och spelade golf. Det var jättemycket folk på förmiddagen då jag lämnade jobbet. Jag åt lite fil då jag kom hem, var jättehungrig. För det hade gått över 6 timmar mellan frukost och lunch och det är man inte van vid. Var trött och slö efter middagen och på kvällen blev det tv. ”Mord i Midsomer”. Det är höjdpunkten på tisdagarna under några sommarveckor.

ONSDAG: Mycket folk på golfbanan, de första var ute redan strax efter sju. Var och jobbade en timme på eftermiddagen också. Och senare på kvällen var Kjell och jag och jag fick gå några hål för att öva. Det känns i alla fall jätte bra i armen, så den har då fått läka. Men att få i väg bollen lite längre det har jag svårt med. Det är bara att fortsätta öva, vi hade i alla fall trevligt under tiden vi var ute Kjell och jag. Och det blir en del motion under tiden man har roligt också. Så golf är en bra motionsform. Var trött då vi kom hem efter 2,5 timme.

TORSDAG: Var på jobbet halv åtta och det känns som man inte pallar. För det är full rulle hela tiden på förmiddagen så det man skall göra det hinner man aldrig med tycker jag. Vi fick lite regn under dagen, så förhoppningsvis så kommer potatisen må bättre nu. Sen var vi till Bjurholm och hämtade ut den extra boxen till Boxer, vi har skaffat tvillingkort till det och skall ha samma kanaler både uppe och nere. Vi sade upp Canal Digital, de börjar ta ganska bra betalt för de kanaler vi hade, tyckte inte det var värt priset. Man ser ju inte så ofta på övervåningen, utan det är mer som en reserv om det kör ihop sig någon gång med tv tittandet. Och så är det bra att ha en tv där då barnen kommer på besök. Men jag fick ringa efter grannpojken så han hjälpte oss, för jag kunde inte koppla ihop det med antennen så det funkade både uppe och nere. Men det är bra att slippa ta från parabolen, nu kan man nog ta ner den. Sen passade jag på att möblera om i tv rummet på övervåningen, så vi slipper ha en massa kablar över hela rummet. Nu står tv:n där den skall stå. Blev ganska bra tycker vi själva.

FREDAG: Sov lite längre, har ändrat arbetstiderna. Nu skall jag jobba eftermiddagarna i stället. Det är lugnare då och förhoppningsvis så får man göra det man skall göra då också. Och eftersom kansliet inte är öppet hela dagarna så kan man stänga om sig sista timmarna och göra saker ostört. På kvällen for Kjell och jag upp till golfbanan var en jättefin sommarkväll. Vi gick 6 hål och det gick bättre denna gång än det gjorde i onsdags. Och så är golf himla kul, sen kan man göra det tillsammans även om man är mycket sämre än sin partner. Det blev 2,5 timme även denna kväll. Men timmarna går så himla fort då man är där, så man tänker inte på tiden. Trött då vi kom hem och det kändes i flera muskler att man arbetat med dem under kvällen.

LÖRDAG: Sov till nio, jag for till Bjurholm och hämtade mitt andelstips och lämnade in Kjells tips. Sen blev det helghandling hos Karin. Och så blev det en tur till Nordmaling med Linn. Vi tog henne med till marknaden, är inte så ofta man göra något med henne ensam. Så det blev en tur i en karusell med Linn, och lite yr efteråt. Och så var vi och fikade gott på konditoriet och så köpte vi några småsaker till Linn. Blev några lotter också för oss alla. Köpte en t-shirt till Lovisa med Elvis på, farmor tyckte den var läcker. På kvällen for Kjell och S. till golfbanan och gick en 9 håls runda. Jag satt med lite pappers arbete en stund och så såg jag på tv. Fick ont i några muskler sedan fredags golf runda, men det går ju över.

SÖNDAG: Sov till halv nio, då vi ätit frukost gick jag upp och städade hela övervåningen och så slängde jag alla blommor. Har glömt vattna de som var där, så nu är det bara en porslinsblomma kvar på övervåningen. Den har klarat sig bra utan vatten. Lika bra att inte ha blommor där, för jag glömmer bara bort att vattna dem. Nu är det damm fritt och nyskurat då ungarna kommer hem. Och så har jag ställt undan en del porslinsdockor så de inte skall fresta Lovisa. För det är ju inte några dockor man skall leka med. Men kan vara svårt att förstå för en 2 åring. Då är det bättre de inte står så hon når dem. När jag var klar där så tog Kjell hand om dammsugningen på nedervåningen och så skurade vi även där. Och så har det blivit många timmar framför tv:n, har suttit och tittat på golftävlingen. Ja, så kan det gå, inte trodde jag att det skulle gå så långt att jag satt framför tv:n och tittade på en golftävling. Men det var väldigt spännande och en bra tv sport också. Man kan ändra sig i mycket även om man kommit upp i åren tydligen. Nu är det inte många dagar kvar tills jag får träffa Lovisa och det längtar jag verkligen efter.

Veckans höjdpunkt var gårdagen med Linn på marknaden.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.