Veckoblogg för v 30-2010

MÅNDAG: Gick upp strax efter halv åtta och tog en liten motionstur innan jag hämtade tidningen. Det var bra väder för det och kändes bra sedan jag kom hem. Började jobba klockan tolv och det blev lite längre än min ordinarie tid, men jag hann till apoteket innan jag for hem i alla fall. Då vi ätit middag for Kjell och jag till golfbanan och gick 6 hål, det gick ganska bra med utslaget för mig denna gång. Men jag slog av en klubba tyvärr och det kändes lite surt eftersom den var lånad. Nu kommer den gå att laga som tur är. Men det var ett riktigt röt väder på kvällen, så det kändes tungt i bröstet då man gick uppför backarna på banan.

TISDAG: Gick upp vid halv åtta och då mullrade åskan och det regnade. Var och handlade hos Karin lite lätt. Sen gick jag och väntade på att ungdomen skulle komma från Göteborg. De kom strax innan jag skulle fara och jobba. Hade varit en dryg resa för dem, men de hade stannat och sovit på några ställ under resan. Lovisa kände inte igen mig, men jag hade ju bytt både hårfärg och glasögon sen hon såg mig sist. Farfar kände hon igen bättre. Linn var inne hos Lovisa en stund under dagen. Men då jag kom hem så sov alla även Lovisa, märktes att resan varit jobbig för dem. På kvällen blev det färska jordgubbar från Stensvattnet.
 

ONSDAG: Var nog rekord på greenfee gäster på golfbanan denna dag. Det var nästan svårt med parkering. Men det var en fin golfdag också. Kjell var och spelade en 9 håls runda med S och Å. Vi hade Lovisa ensam på kvällen och natten, hon frågade efter pappa ofta från början. Och letade efter honom, men till slut då gick det över. Vi gick ut och lekte och så fick hon bada i badkaret med farmor. Lovisa och jag sov på övervåningen och det gick bra.
 

TORSDAG: Åskade på morgonsidan vid halv fem till mot en klockan sex. Men det var inte så hårda knallar och Lovisa vaknade inte av åskan. Det gick bra med Lovisa under natten så det är ingen risk att vi inte skall kunna ha henne ensam en vecka. Var bra vi fick testa och se om det gick bra utan pappa.. Började klockan elva och slutade tidigare för vi skulle till Droskan i Umeå och fira Mia som fyllde 18 år, vi var drygt 20 personer. Men maten var då ingen höjdare, ganska smaklöst allt som man provade. Nu var det ju viktigast att Mia blev firad som hon ville ha det. Fast jag tycker inte priset var skäligt för middagen. Marcus och Elin åkte med oss hem till Agnäs, för Linn ville åka med Tommy och Lovisa. Då Lovisa kom då sov hon så det var bara att lägga henne i säng för natten.
 

FREDAG: Var och handlade sedan jag ätit frukost och sedan blev det jobb. Kjell han for och spelade en 9 håls runda ensam. Då jag kom hem så hade alla ätit middag, men det fanns kvar till mig så jag fick värma upp. Elins mamma och pappa kom på kvällen och de tog Marcus och Elin med sig till Umeå. Blev lite tomt sedan ”lilldrängen” for från farmor. Var trött på kvällen, kändes tomt i både huvud och kropp.
 

LÖRDAG: Lovisa och jag for och handlade efter frukosten, hon fick köpa en liten docka som hon leker mycket med. Sedan vi ätit lunch blev det golfbanan, var en återträff för dem som tagit grönt kort. Men tyvärr så var det inte så många som kom, men det var en bra träff. Var inte så bra väder så vi for hem och det blev inget spel för oss. Lovisa var pigg och alert på kvällen så hon somnade inte förrän halv elva. Men då slocknade hon direkt då hon lades i säng.
 

SÖNDAG: Lovisa sov till nio nästan. Och då blev det frukost, vi var ute en sväng och tittade på kossorna. Sen somnade hon i farfars knä och fick sova middag. Kjell och jag for till Golfbanan, men det skulle vi inte gjort. Det blev helt fel, jag klantade mig och förlorade en klubba, så jag kunde inte fortsätta spela. Men jag gick med Kjell några hål och det gick dåligt för honom också. Så vi skulle ha stannat hemma då har jag haft klubban kvar. Vi var och sökte den, men hittade inte igen den. Får hoppas någon hittat den och lämnat in den. Nu har Lovisa och jag varit ute och bl.a. vattnat i växthuset, hon gillar att vara med där. Och så fick hon diska, det gillade hon. Men vi vet inte om hon kommer stanna nästa vecka för hon är väldigt pappig och det skall inte bli jobbigt för varken Lovisa eller pappa. Då är det bättre hon följer med hem igen och så får jag försöka åka ner i höst några dagar till dem. Jag har ju fått rå om henne i flera dagar, så jag är glad över det. Nu vet hon kanske vem farmor är och hinner inte glömma mig till nästa gång.

Veckans höjdpunkt var då ungdomen kom hem och alla de dagar jag fått rå om dem.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.