Veckoblogg för v 32-2010

MÅNDAG: Inte bara humöret som var trist, vädret var det också. Och en sådan dag kan ju inte bli annat än tråkig. Var bara ute och hämtade posten och så gick jag en liten runda som jag brukar kalla tidningsrunda. Bo-Erik och Windey kom på kvällssidan med färsk fisk till katterna. Och så fick jag godis från Thailand som är gjord på mango, det är jättegott. Fick även en fin prydnadssak som var gjord av snäckor och passade i fönstret i badrummet.

TISDAG: Sov länge, men jag hade sovit dåligt under natten så det var kanske inte så konstigt att jag var trött på morgonsidan. Kjell var till skogen som vanligt. Jag var och löste ut insulin till Kotte, så nu har man så man klarar sig till december månad. Men det är tur att insulinet är gratis för människorna, för det är inte billig medicin. Då vi ätit lunch så kom vi på att vi skulle fara och spela golf. Och det var nog bra för mig, för jag fick annat att tänka på och kände mig lite bättre till humör sedan vi var klara. Idag gick vi hål 10-18 där hade jag aldrig varit förut. Och då vi var klara så hämtade vi upp Marcus och Elin vid busstationen, de hade kommit från Umeå. Blev trött efter det vi ätit middag, men man går ju bra mycket då man spelar golf så man får då motion i alla fall. Och på kvällen så gjorde jag ett undantag jag tittade på Allsång på Skansen, men det var bara för att få se och höra Jerry Williams. Så det var enda gången jag såg det denna sommar.

ONSDAG: Trött i morse då jag vaknade, men sov ganska bra under natten. Kjell han var och klippte sig på förmiddagen. Ungdomarna sov ganska länge, sen gick de ut och tvättade bilen som är Marcus. Kjell och jag for och spelade en runda golf denna gång blev det 9 hål från 1:an. Denna gång gick det lite bättre med utslagen för mig, känns som om jag är på rätt väg. Men jag har lätt att stressa upp mig, behöver bara se att någon kommer efter oss så blir det kaos i mitt huvud. Som tur var så var det de två sista hålen som det var en spelare efter oss. Annars har det väl gått åt skogen mycket tidigare och jag har säkert slutat spela. Det är jättejobbigt att bli så stressad för minsta lilla. Men golfen är bra för man får annat att tänka på stundvis och då känns det lite bättre. Just nu längtar jag efter att bli den jag egentligen är. Men det tar säkert sin lilla tid.

TORSDAG: Gick upp tidigt i morse och väckte ungdomen, vi hade en tid på besiktningen till Marcus bil. Så jag körde den och ungdomen åkte med mig. Då vi var klara så åkte vi hem med bilen till Marcus, nu är det bara att han börjar övningsköra. Sen var det roligt att bilen gick genom också. Och jag tror detta är en bra bil att börja med. Killen på besiktningen tyckte det var en bra bil för en nybörjare. Har varit en jobbig dag, hela jag har varit stressad ändå har jag inte gjort något. Efter middagen ville Kjell att vi skulle fara och slå några golfbollar och det blev några hål också. Men det var bra för mig, kände mig lite bättre i humöret efteråt. Och det var en fin sensommarkväll och riktigt varmt ute. Sen fick vi se lappugglan igen, den är inte rädd utan man får se den på ganska nära håll och kan stå och titta på den i lugn och ro. Det måste vara en lappuggla, för den är väldigt stor. Ganska fascinerande att se denna ståtliga fågel på så nära håll. Och den verkar har klarat sig bra och inte fått någon golfboll i skallen.

FREDAG: Blev väckt av en irriterande fluga halv åtta, låg kvar ett tag och försökte bli av med flugan men det gick inte. Så det var bara att kliva upp. Kjell for till skogen på förmiddagen, jag for till Bjurholm och gjorde några ärenden. Sen vattnade jag i växthuset, mer blev det inte. Vi for till Järnäsklubb och åt middag där, det var fint och trevligt lite ställe. Och maten vi åt var mycket god.

LÖRDAG: Vaknade till ytterligare en varm dag och i mitt tycke för varmt. Man behöver bara gå ut så är man klibbig och svettig. Vi var och handlade på förmiddagen. Plockade in lite solvarma tomater, det är så gott då man får äta dem direkt från växthuset. Men det är sämre med potatislandet, där har tisteln tagit överhand. Så vi får nog inte så mycket potatisar. Kom en regnskur med lite åska på eftermiddagen. Vi for till golfbanan på kvällssidan och gick 9 hål, men det var inte mycket som fungerade för mig. Tre hål gick bra, men så blev jag stressad då jag såg de mörka molnen och var rädd det skulle bli åska. Då ville jag bara komma iväg fort därifrån. Men det blev inte något oväder, men kvällen blev förstörd i alla fall. Jag behöver inget för att stressa upp mig, detta gör mig lite frustrerad.

SÖNDAG: Skönare ute idag, det är inte den där klibbiga värmen. Har varit en slö dag, var ute och provslog lite med några olika klubbor. Men jag har inte kommit till skott och gjort något vettigt i dag heller. Får hoppas att jag snart börjar känna mig bättre och börjar kunna göra något under dagarna. Kjell och Sture for och spelade golf i kväll och det är ju fint väder för det också. Så de har i alla fall tur med vädret, även om de inte har tur med rundan.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.