Veckoblogg för v 33-2010

MÅNDAG: Gick upp klockan åtta. Skulle till vårdcentralen klockan halv tio. Skickade tillbaka ett paket med byxor i. Det är svårt att få byxor som passar på längden tycker jag. Man är för kort i benen. Humöret var på bott mest hela dagen. Hade helst gått och lagt mig och sovit bort hela dagen. Vi var till golfbanan på kvällen, kändes bättre en stund. Men det var på slutet av rundan som jag började må bra. Men jag gjorde mig illa för jag fick ont i sidan där revbenen sitter. Ganska kyligt på kvällen, var bara 9 grader då vi kom hem. Men det är bra motion i alla fall att spela golf, denna gång tog det lite längre tid för oss så man gick då över två timmar.

TISDAG: Vaknade inte förrän halv nio, var trött. Solen sken och det var ett fint sensommardags väder. Kjell var till skogen på förmiddagen. Vi var till Vännäs och fick massage på eftermiddagen, men jag kan inte påstå att det var skönt. Har gått lång tid sedan förra gången och musklerna var ömma och det är ont över hela kroppen. Sen kände han på min sida på revbenen och var ganska säker på att jag har en spricka på revbenet. Så det blir ingen golf för mig förrän detta är läkt. Var in till veterinärstationen och beställde tid till Kotte och Petter. Kotte skall kontrollera sin diabetes och få vaccination och Petter skall vaccineras ev. en hälsokontroll också på honom. Vi är rädda han skall få diabetes också för han är så himla tjock. Ringde till Inger och pratade bort en stund. Och som vanligt blir jag trött sedan jag fått massage. Men fördelen var att man var trött och somnade bra på natten också. Fast jag vaknade varje gång jag låg på vänster sida för det är där som jag har ont i revbenet.

ONSDAG: Blåsigt under dagen, blev inte så mycket vettigt gjort. Det enda var väl promenaden till affären på eftermiddagen, var skönt att komma ut och röra på mig lite lätt. Solen sken även om det blåste. Kjell var och spelade golf han och S + S de gick 18 hål så det tog lite tid innan han var hemma.

TORSDAG: Vaknade med huvudvärk och kände mig allmänt hängig hela dagen, frös ibland och svettades ibland. Satt mest framför tv:n hela dagen. Kjell han var och spelade torsdagsgolf på kvällen, var första gången han var med på det. Jättekul tycker jag att han kom iväg, får hoppas jag kan vara med nästa år. Men jag kan inte spela nu då jag har ont i revbenen. Kylig kväll var bara tre grader då jag gick i säng.

FREDAG: 0 gradigt under natten men det blev en fin sensommardag. Pratade med sonen och Lovisa i telefon på förmiddagen. Och så fick jag ett kort på Lovisa, det var roligt få höra lillans röst. Jag plockade in lite tomater, de börjar mogna nu. Finns inget som går upp mot egna tomater och solvarma. Då vi ätit lunch for vi till golfbanan. Jag kunde öva på puttningen, vi gick några hål. Kjell spelade och jag var med och sökte bollar som han slog bort. Nu blev det bara en boll som försvann så det gick ju ganska bra. Var trevligt få komma ut lite och få lite motion, men synd att jag inte kan spela något. Men det går inte att slå för det gör ont i revbenen, måste nog hålla mig borta från golfen så det får läka innan jag börjar igen.

LÖRDAG: Regnigt och trist väder. Då vi ätit frukost blev det helghandling. Sen när jag kom hem så hade Kjell börjat dammsuga. Kände mig ganska bra hela dagen och det kändes bra att orka städa. Har liksom inte orkat med det heller, men nu kändes det riktigt bra att få göra det. Innan lunch så var Kjell till bränngropen med en del skräp. Men jag fick också känna på revbenen, det var inte bra för dem att bära en massa kassar. Fick väldigt ont och vissa rörelser skall man inte göra alls känner jag. Kjell var till golfbanan på kvällssidan och slog lite bollar och gick några hål. Jag följde inte med utan var hemma och tog ett avslappnande bad. Är verkligen skönt med ett badkar, visst kanske det går mera vatten då man badar. Men det är värt det tycker jag. Sen blev det tv resten av kvällen.

SÖNDAG: Vaknade till en regnig dag och revbenen känns inte alls bra. Gör ont i vissa lägen så jag måste tänka på hur jag står eller vad jag gör. Och har vaknat flera gånger under natten för att jag har legat fel och då haft ont. Så söndagen har verkligen varit slapp. Men det gör inte så mycket, söndagen är ju en vilodag. Så var det i alla fall förr i tiden. Och solen har tittat fram en kort stund. Nu blir det bingo lotto, förra söndagen såg vi inte. Så nu får man se om man kan vinna lite på lotten. Blev ju 11 rätt på andelsspelet i helgen, men det ger bara drygt 50 kronor så det blir inte många kronor per andel. Men det blir ju lite att lägga i burken för onyttiga saker.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.