Veckoblogg för v 35-2010

MÅNDAG: Inger och jag var och tittade på huset där hon bott. Och så var vi upp till grannen på kvällen och drack kaffe. Kjell han var till skolan med ett stort antal frivilliga eller utkommenderade för att laga sargen på hockey banan.

TISDAG: Blev sista förmiddagen med Inger, hon for vid lunch. Kändes tråkigt då hon for, men var roligt att det blev några dagar i alla fall. På eftermiddagen var Kjell och jag till Vännäs och fick behandling. Denna gång gjorde inte massagen lika ont, som tur var. Men det känns en hel del. Och som vanligt blir man trött efteråt, i alla fall jag. Kvällen blev framför tv:n med Fångarna på Fortet.

ONSDAG: Kjell och Sture for till golfbanan på förmiddagen. Och jag for till Vännäs med Kotte och Petter, det var vaccination och så kontroll på Kotte och blodprov för att kolla hans diabetes. Vet. Richard var nöjd med Kottes prov, nu behöver han bara fara på kontroll varje halvår. Då jag kom hem så var Kjell hemma, men vi for tillbaka till golfbanan och så gick han hål 1-9 denna gång. Jag fick ju motion då jag var med och gick i alla fall. Men jag hoppas jag kan börja spela också snart. Fast jag får nog vänta 1 vecka till för att vara säker på att revbenen ev. läkt.

TORSDAG: En trist dag, inget kändes roligt. Jag var till Dinos grav, kändes jobbigt. Det var ju inte vår hund, men han var som en gårdshund och man har ju haft många trevliga stunder med honom då han varit med mig ut och motionerat. Och en sådan snäll hund får man inte så många gånger skulle jag tro. Jag var och hämtade Linn hos en kompis till henne här i byn. Det var så nära så vi kunde gå över åkern. Kjell var till golfbanan och spelade seniorgolf med Sture. Det gick bra för honom och det är ju jätteroligt. På kvällen fick jag ett trevligt telefonsamtal, det var Lovisa som ringde. Det blev ju inte så mycket sagt men jag fick höra hennes röst i alla fall och skicka en puss genom telefonen. Satt och försökte få till min dator på kvällen men det var omöjligt, inget som man klarade av själv.

FREDAG: Kjell for till skogen och jag försökte få till datorn. Men se det gick inte så jag fick ringa efter hjälp. Och L. kom ner och det tog inte lång stund förrän datorn fungerade igen. Då man kan saker så går ju allt så mycket lättare. Tur man kan ringa och få hjälp. Kjell kom hem lite tidigare för sågen gick inte. Då han varit och lämnat in sågen for vi till Nordmaling och hämtade kattmaten som jag beställt. Så nu har vi 10 kg torrfoder och klarar oss ett tag igen.

LÖRDAG: Var och handlade på förmiddagen hos Karin. Sen efter lunchen for vi till golfbanan, var en underbar fin höstdag riktigt varmt ute. Jag övade lite på putten det går bra för revbenen. Men jag hoppas jag kan börja slå lite till veckan. Vi gick 9 hål och man går ganska många steg under en sådan runda. Så jag får ju motion även om jag inte spelar då jag följer med Kjell. Det var en jättefin höstdag i alla fall.

SÖNDAG: Sov länge i dag. Då vi ätit lunch så for vi till golfbanan, det blir ganska många resor dit. Tror att bilen skulle hitta dit själv. Jag provade att spela några hål, men det sista hålet skulle jag nog inte ha spelat. För då kändes det i revbenen, men jag hoppas det bara är för att jag är ovan. Vill ju gärna börja igen så jag kan få göra mina fadderrundor innan snön kommer. Det var i alla fall en jätteskön dag. Kjell han cyklade hem så han fick då motion så det räcker denna dag i alla fall.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.