Veckoblogg för v 36-2010

MÅNDAG: En riktig sommardag, man kunde vara ute i kortärmat om man ville. På förmiddagen var vi till Bjurholm och till graven bl.a. Men rosen blommade jättefint så vi behövde inte göra något åt den ännu i alla fall. Då vi kom hem så hjälpte Kjell mig tömma krukorna och urnorna där jag hade sommarblommor som frusit. Sen for Kjell och Sture till golfbanan. Jag passade på att sätta om hibiskusen jag fick av Inger. Det var den enda jag fick gjort då jag var ensam hemma på eftermiddagen. Men det har inte blivit gjort heller, men jag tvingade mig till det eftersom jag såg att blomman behövde mera jord. Har jag inte fått den av Inger så har det nog inte blivit gjort nu. Då vi ätit så for vi till Balsjö och hämtade igen röjsågen, så nu går den ett tag igen förhoppningsvis.

TISDAG: En sommardag, man har kunnat gå i kortbyxor om man villat det. Men de fick räcka med att man gick i linne hela dagen även ute. Kjell for till skogen på förmiddagen och röjde. Jag själv gjorde inget alls, det går inte att få till något. Tar emot inget fungerar som det skall göra. Var till Bjurholm på eftermiddagen till vårdcentralen. Under tiden jag var där så var Kjell och slog lite golfbollar och gick några hål. Var och gav Ulrikas katter mat och såg till att de fick komma in och en del skulle ut. Men det är tomt då man går ner nu, ingen Dino som behöver gå ut en sväng. Även om han inte var vår hund så saknar man honom i alla fall. Har ju haft honom några gånger på trevliga promenader. Då man är pensionär kanske man skulle skaffa sig en hund, då kommer man ut i vilket väder det än är. På kvällen såg jag tv på kanal 1 ”biltokig”, men det var för lite visning av de vackra gamla bilarna. Men det kommer ett program till så det kanske blir mera av de vackra 50-60 tals bilarna som inte är ombyggda.

ONSDAG: Sommar även denna dag. Var till affären på förmiddagen. Kjell var till skogen och röjde. Jag var och gav katterna hos Ulrika mat på morgonen innan jag hämtade tidningen, sen var jag ner och släppte ut en vid lunch. Gick en postrunda i det fina vädret, men det skulle ha varit en längre promenad egentligen. Men jag kommer mig inte för att göra något, inget biter på mig. Väntar bara på att vissa dagar skall gå så man får gå och lägga sig. Får hoppas det kommer kännas bättre efter ett tag. På eftermiddagen var Kjell och Sture och spelade golf. Det är bäst att passa på då det är så fina sensommardagar.

TORSDAG: Kjell for till skogen på förmiddagen. Jag for till Bjurholm och köpte lite go-fika som blev lunch. Det var 30 år sedan vi började vara ihop, men det var inte tid för att gå ut och äta middag. Men det gick bra med lite god fika också. Sen på kvällen var Kjell och spelade golf, var seníorgolf och han kom hem som vinnare. Jätte kul för hans skull att det går bra och att han tycker det är roligt. Det var ju det jag önskade, då jag försökte få honom att börja.

FREDAG: Ingen bra dag denna dag heller, tycker det varit sämre ett tag nu igen. Var i alla fall och handlade efter lunch. Sen tog vi och for till golfbanan och det var nog bra för mig, det kändes bättre sedan vi kom hem. Om det var motionen eller spelet som gjorde att det kändes bättre det vet jag inte. Men man blir ganska trött efter en nio håls runda. Och det var en fin kväll, med sol och ganska varmt ute. Köpte med mig hem två goda räkmackor så det blev lite fest då vi kom hem.

LÖRDAG: Vi var på Kjells fasters begravning på dagen. Sen när vi kom hem så bytte vi om och for till golfbanan. Det gick ganska bra för mig några hål i alla fall, men helt plötsligt så blev jag hur stressad som helst och ville bara därifrån. Det var när jag såg att en fyrboll kommit ikapp oss. Blev kaos i min skalle, så då blev det inte roligt, utan bara jobbigt. Men det var en fin eftermiddag och skönt väder ute i alla fall. Fick ju också motion och det är ju aldrig fel. På kvällen blev det tv.

SÖNDAG: Sov länge i dag för länge egentligen, men det var riktigt höstväder som man vaknade till. Har varit en innedag, var bara ute och hämtade potatisar och tomater. Nu i kväll blir det väl bingolotto med nitlotter. Nu hoppas jag att det blir bra väder till veckan igen, så man kan vara ute på dagen om det skulle kännas rätt.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.