Veckoblogg för v 38-2010

 

 MÅNDAG: Det blev en fin höstdag då det gäller vädret i alla fall. Kjell han for till skogen, själv så var jag hemma och gjorde inget mer än tvättade en maskin. Fick ont i huvudet så eftermiddagen blev inte som jag tänkt. Var och handlade lite lätt strax innan middagen. På kvällen blev det tv ”Superstar” på 3:an. Men det är synd att det är så många reklamavbrott på en timme.

TISDAG: Var till vårdcentralen på morgonen. Sen var jag in och löste ut medicin innan jag for hem. På eftermiddagen så satt jag med Kjells bokföring, men det är svårt. Känns som jag blir stressad till tusen då jag hamnar framför bokföringsprogrammet. Det funkade inte så jag lade det åt sidan. Efter middagen for Kjell till Umeå, han skulle på styrelsesammanträde med Skidveteranerna. Själv så gick jag till grannen och färgade håret och klippte mig. Sen blev det ”Superstar” på tv:n. Blev inte så sent innan Kjell var hemma, de var ovanligt snabba denna gång.

ONSDAG: Trött på morgonen, men vaknade till sedan jag hämtat tidningen. Kjell och Sture for till Golfbanan och gick 9 hål. Då Kjell kom hem så åt vi lunch sen for han och jag dit. Så det blev en 18 håls runda för Kjell och jag fick gå den nyare delen. Men den är mycket jobbigare då det gäller konditionen. Tycker den delen av banan har mycket brantare backar att gå i. Men det var ett fint höstväder i alla fall. På kvällen blev det tv och jag var trött och det kändes i kroppen att man gått en del under dagen.

TORSDAG: En fin höstdag blev det. Det såg ut som att det skulle bli regn då man såg på vädret på tv:n. Men som tur var så hade de fel denna gång. Då vi ätit lunch for vi till golfbanan. Men det har nog blivit lite för mycket golf för mig, för jag hade ingen kraft i armar och kände av nacken. Vi gick den tunga delen av banan även denna dag. Så man fick bli riktigt trött på vissa ställen. Fick kort på Lovisa och det gör mig alltid glad.

FREDAG: Uppe före sju, skulle på mammografi i Umeå ganska tidigt. Hade tänkt gå på två affärer innan vi for hem. Men de affärer jag skulle till öppnade inte förrän tio. Så vi åkte hem istället, orkade inte vänta 1 timme i Umeå. Kjell for till skogen och jag var och handlade för helgen på eftermiddagen. Fick lite mera kort på Lovisa. Inger ringde på kvällen och det är alltid roligt att prata med henne.

LÖRDAG: Sov till halv nio, då jag ätit frukost och läst tidningen så for jag till Bjurholm. Skulle lämna in Kjells tips och betala och hämta mitt andelstips. Då jag var på väg hem så såg jag att det var 30% rabatt på inomhusblommor på blomsteraffären. Så jag vände och gick in dit. Har inte haft någon lust för att tänka på blommor, men nu fanns den där. Så det blev 5 nya krukväxter som fick följa med hem. Vi åt en tidig lunch och sen for Kjell till Bjurholm, det var långlördag. Och han skulle hjälpa Golfklubben med något. Själv så var jag hemma och satte om blommorna jag köpt. Och kände mig ganska normal denna dag, var länge sedan jag kände mig så. Kom mig för att dammsuga och städa bort också. Det kändes skönt att kunna se de nya blommorna i fönstret. Och att må så bra som jag gjorde denna dag. Plockade in alla mogna tomater, det var 2,5 kg. Och på kvällen fick vi främmande av Å och K., det var trevligt besök. Roligt då det kommer någon och hälsar på.

 SÖNDAG: Sovmorgon i morse, klockan var nio innan jag vaknade. Var skönt att vakna och se solen. Men nu hade det varit ett par minusgrader under natten. Det var tur jag plockade in de mogna tomaterna. När vi ätit lunch så blev det en tur till Golfbanan och det var ganska mycket folk på banan. Det gick gör dåligt för mig, men desto bättre för Kjell. Har inte varit lika bra humörmässigt som det var igår, men det får man kanske räkna med. Att det går lite upp och ner. Kanske blir någon fler dag som blir lika bra som gårdagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.