Veckoblogg för v 40-2010

MÅNDAG: En varm dag även om det blåste en del på eftermiddagen. Satte upp ljuslyktorna som jag satte ihop under helgen. Det är trevligt med lite ljus på kvällarna nu då det är mörkt ute. Då Kjell kom från skogen så tog han upp resten av potatisen. Men det var inte mycket potatisar, tisteln har tagit all näring. Den var i alla fall stor och grön, men om det är någon ide att sätta potatisar det vet i sjutton. Vi for till golfbanan och det blev en roligt runda för mig, det var min bästa som jag gått. Kändes kul att det funkade ganska bra på vissa hål.

TISDAG: Var till vårdcentralen på morgonen, men jag hade tagit fel på tid på drygt 1 timme. Men jag hade tur och fick komma in strax efter åtta som jag trodde jag skulle vara där. För vi hade tid för att serva bilen direkt efter. Kjell hämtade mig på Volvo sen for vi hem. Då hjälpte Kjell att ta bort alla tomatplantor så man fick tomt i växthuset. Då vi ätit lunch så skulle vi hämta bilen, men den var inte klar. Så vi tog golfklubbor och for till golfbanan och då vi kom tillbaka därifrån så var bilen färdig. Nu är bilen servad och bör gå några mil igen. På kvällen blev det ”Superstar” och så var man bara trött. Det var blåsigt under hela dagen och jag tror man blir extra trött att vara ute i blåsväder i drygt 2 timmar.

ONSDAG: Trött då vaknade, det var trist väder även denna dag. Men det är varmt i alla fall, så man behöver inte frysa även om det blåser ute. Kjell for till skogen på förmiddagen. Sen då han kom hem så blev det lunch och så for vi till Umeå. Det blev först djuraffären på Teg, men jag fick inte allt jag skulle ha. De har beställt och ringer då de får hem, men jag fick tag på en 5 kg torrfodersäck i alla fall. Sen blev det röntgen för Kjell på knät, men det tog inte lång tid. Då vi var klara där så gick vi och åt på lasarettet. Och så blev det Granngården för att köpa solrosfrö, vi köpte 2 säckar och talgbollar. Så nu har man fågelmat ett tag i alla fall. Beror på hur mycket fåglar som kommer i vinter. Men de får vänta ett tag till innan de blir serverade mat hos oss. På kvällen blev det ”Superstar på tv:n”.

TORSDAG: En trög dag, både ute och inne. Ute regnade det då jag steg upp och huvudet värkte. Det blev en dag som man helst ville sova bort. Så det blev en jobbig dag, men man klarade av även den. Avslutning på ”Superstar” på kvällen.

FREDAG: En dimmig dag, men dimman lättade här i byn vid lunch. Så då Kjell kom hem från skogen och vi ätit lunch så for vi till golfbanan. Men där låg dimman kvar, så det blev ingen bra golfrunda. Det var svårt att se vart bollen for och så gick det dåligt att slå, allt blev fel. Så det hade nog varit bättre att ligga hemma på soffan. Men man fick lite motion i alla fall. Och många gånger är en golfrunda bra om man inte mår så bra. Men denna gång så hjälpte det inte. På kvällen var det den årliga surströmmingsfesten här i byn. Det är alltid mycket folk där och trevligt också. Blev lite vinster på lotteriet för både Kjell och mig. Jag hade egentligen helst stannat hemma, men även om man inte är på humör är det kanske bättre att fara ut än att vara hemma.

LÖRDAG: Vaknade och det kändes otroligt bra både inom mig och vädret var toppen ute. Då vi ätit frukost blev det handling för helgen. Sen for vi till golfbanan efter lunchen. Och det blev den bästa golfrundan för min del, fast det gick sämre för Kjell. Det gjorde att humöret blev ännu bättre och det var skönt ute, ganska varmt. Men jag fick ont i revbenen på de sista hålen. Kanske det blivit lite mycket för revbenen ett tag nu. Men det var en dag då det kändes väldigt bra, nästan som normalt. Kvällen blev framför tv:n.

SÖNDAG: Ytterligare en dag då det känts bra. Och solen sken men det blåste ganska bra under hela dagen. Kjell hjälpte Patrik att ta upp båten, så nu är den på vinterförvaring i ladugårdsbyggnaden. Nästa år kanske man hinner få en båttur med honom. Kjell for och spelade golf på eftermiddagen. Jag kände att revbenen behövde få vila så jag stannade hemma. På kvällen blev det bingo lotto med nitlott för min del och 100 kronor i vinst för Kjell. Är inte ofta man vinner, men man köper ju lotterna för att stödja Agnäs IK. Har det inte varit för deras skull så har vi slutat för länge sedan.

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.