Veckoblogg för v 48-2010

MÅNADAG: Var bara 9 grader då jag hämtade tidningen och det kändes riktigt skönt ute. Lovisa och Tommy ringde, men Lovisa hade inte tid att prata. Men det var roligt att få höra rösten på henne. Kändes lite tungt under förmiddagen. Men jag kom mig för att sätta upp de röda gardinerna i köket. Att ha sommargardiner nu kändes inte bra. Och då man inte har tomtegardiner så kan man sätta upp dem tidigare. Under eftermiddagen så blev det kallare och innan vi gick till sängs var det 21 grader kallt.

TISDAG: KALLT hela dagen, har legat kring 22-25 grader hela dagen. Gick den korta postrundan och så fick fåglarna mat. Men vi hade sparvhöken bland småfåglarna, så minst två talgoxar har fått sätta livet till. Är lite synd att den skall ta fåglarna, men den skall ju också överleva vintern. Så man får nog acceptera att den kommer flera gånger till fågelmaten. Efter vi ätit middag så for vi till Volvo med Subarun. De skall åtgärda 2:orna vi fick på besiktningen och så släcker de dem också. Då slipper man fara till Umeå och besikta om den. I Bjurholm var det 15 grader då vi var där, sen när man kom ner efter älven då var det 23- grader. Så det skiljer en hel del just nu i alla fall. Kvällen blev slapp framför tv:n

ONSDAG: Ganska skönt ute då jag hämtade tidningen, kring 10 grader. Kändes skönt att det inte var så kallt. Förmiddagen var tung. Men blev bättre på eftermiddagen. Vi var och hämtade Subarun och i Bjurholm sken solen. Hade tänkt motionera efter vägen idag, men då det är 10 grader så avstod jag. Satte mig på motionscykeln på kvällen istället. Och det blev 15 km, hade tänkt cykla 2 mil. Men det var tunga ben och så var det fel musik på skivspelaren. Man måste ha rätt musik för att det skall bli 2 mil. Inger ringde och det var kallt och riktig vinter i Närke också. Hoppas att det blir lite lindrigare med kylan, för det är alltid skönt att kunna vara ute och motionera också. Såg skidskyttet och tjejerna gjorde det bra.

TORSDAG: KALLT då man steg upp, men som tur är så är det varmt inomhus. Jag gick upp till motionscykeln på en gång då jag stigit upp ur sängen. Det blev 5 km och sen blev det hämtning av tidning, men det blev den kortaste vägen till postlådan. Tog en promenad efter lunchen, det var 16,9 minus efter älven. Men jag gick sakta så det gick bra, ville få lite frisk luft i lungorna. Började titta på skidskyttet, men då Ferry sköt 3 bom i första skjutningen så slutade jag titta. Innan kvällsfikat så cyklade jag 5 km, så det har blivit motion idag i alla fall. Har fört över ny musik i min MP 3 spelare som jag har med mig då jag är efter vägen och motionera. Behövde lite nya låtar, nu är det 100 låtar där och det klarar jag mig med ett tag. Får hoppas det snart blir mildare så jag får komma ut och motionera efter vägen. Blir lite långsamt att bara sitta på cykeln varje gång. Fick kort på Lovisa på kvällssidan.

FREDAG: Kallt även denna morgon då man steg upp. Men blev mildare under dagen. Ingen motion, bara lat hela dagen. Satt och gjorde några nya sidor till min hemsida som jag skall använda till dagboken nästa år. Sen blev det tv på kvällen.

LÖRDAG: Ganska hyfsad temperatur ute. Då vi ätit frukost så blev det handling för helgen hos Karin. Vi for till Bjurholm och jag handlade lite på Konsum också, det som inte Karin hade. Sen lämnade vi in Kjells tips och hämtade mitt andelstips. Innan middagen så cyklade jag på motionscykeln 15 km. Sonen ringde, han och Lovisa skulle till Liseberg och träffa tomten. Jag blev avundsjuk, min dröm är att få åka till Göteborg då Liseberg är full med lampor och belysning. Men det blir nog aldrig så att man kommer iväg dit, denna årstid.

SÖNDAG: 19,6 grader då jag steg upp, hade tänkt få fara och motionera innan lunchen. Men det blev inget, var för kallt för det. Det har blivit mildare nu på eftermiddagen men då hade det hunnit bli mörkt ute. Så det blir en lat dag hela dagen för jag har ingen lust med något. Får hoppas att det är milt även i morgon så jag kommer ut och får röra på mig utomhus. Nu blir det att se Bingo Lotto tills ”Morden i Midsomer” börjar klockan åtta.

 

www.rallyfarmor.se

@

@

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.