Veckoblogg för v 49 – 2010

MÅNADAG: Somnade om sedan klockan ringt, så jag kom inte upp i vettig tid. Då vi ätit frukost och läst tidning, så kom damsugaren fram. Kjell han motionerade den och jag skurade och dammtorkade. Blir några dagar utan katthår och damm. Var bra temperatur så jag kom mig ut och motionera efter vägen. Men det gick tungt, hjälpte inte med nya låtar i MP 3 spelaren. Det var i alla fall skönt väder och så fick man frisk luft i lungorna. Lat på kvällen, såg lite på tv.

TISDAG: Satte mig på motionscykeln direkt då jag steg upp. Var ganska hyfsat väder under dagen. På eftermiddagen var vi till Vännäs på behandling, nu blir det uppehåll fram till i januari. Var in till Ica innan vi for hem. Sen löste jag ut en paket som är till Lovisa från hennes gammelfarmor. Får alltid pengar som jag skall köpa julklapp för. Och jag hittade bra grejer på nätet. Då slipper man gå i affärer och trängas och bli stressad. Känner inte alls för jul i år. Efter middagen så var det att halvslumra framför tv:n. Är alltid trött sedan jag fått massage. På kvällen började det bli kallare igen.

ONSDAG: -20,6 då jag steg upp. Och det var däromkring hela dagen. Så jag gick bara den kortaste vägen då jag hämtade tidning och post. Fåglarna fick mat, de äter en hel del. Har gått 40 kg solrosfrö sedan den 15 oktober. Men det är trevligt att ha fåglarna i syrenbuskarna. Kjell var på möte med Agnäs IK på kvällen. Jag cyklade 1 mil och sen hämtade jag Linn på UG. Hämtade ett paket till Lovisa med sånt som skall bli julklappar från oss. Och så hämtade jag ”gubbens” julklapp. Tror han kommer få en hel del glädje av det jag köpt. Sonen ringde på kvällen, var ett tag sedan vi pratades vid. Är mest kort på Lovisa som kommer via telefonen.

TORSDAG: Mildare då man steg upp och det var ganska skönt hela dagen ute. Vi blev sugna på lutfisk då det blev att fara till affären. Då man var barn så var det denna dag som lutfisken skulle läggas i blöt. Idag är det nog ingen som lutar själv. Men det var gott med det i alla fall. Kjell for till Umeå på möte med skidveteranerna. Själv så gick jag upp och cyklade 1 mil. Såg på tv:n på 3:an om byggfuskare. Det finns många oseriösa byggare i landet tydligen.

FREDAG: 20,9 klockan nio så det blev den korta vägen till postlådan både på morgonen och lunchen. Fåglarna fick mera mat, de behöver mycket då det är så här. Det var kring 20 grader kallt mest hela dagen. Inger ringde och det är alltid roligt då hon hör av sig. Blev ingen motion alls för mig, var ytterligare en tung dag.

LÖRDAG: Mindre kallt denna dag och det var bra för skidbacken öppnades. Är synd bara att det är för lite snö för att köra alla backar. Får hoppas det blir mildare och att snön kommer då. Det är trevligt då det lyser i stora backen. Hoppas det blir bra med folk i vinter, så de nya får en bra start. Blev handling och tipsinlämning efter det vi ätit frukost. Ingen motion denna dag heller. Bara suttit och tittat på fåglarna som är i syrenbuskarna. Var 23,4- då vi gick i säng, nu är det dags att det blir lite mildare så man kan vara ute lite på dagen.

SÖNDAG: 28,4 som kallast under natten. Kjell gick ut och fyllde på fågelmaten då vi ätit frukost. Min biologiska mor har ringt, hon var ute en dag för tidigt. Men trodde jag jobbade så hon ville ringa denna dag. Är inte mycket hon vet om sin dotter. Men det är som det är, hon var i alla fall pratsjuk. Idag kom jag mig för att sätta mig på motionscykeln, det blev 15 km. Nu längtar man efter lite mildare väder, kanske det bara är här nere vid älven det är så kallt. Vore skönt om man kunde vara ute och gå och motionera lite också. Blir långsamt att bara cykla. Det är lucia fest på Berget i kväll, men jag far inte dit. Linn är inte med i år, så då känns det inte nödvändigt att fara. Jag har ingen större lust med några festligheter.

 

www.rallyfarmor.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.