Veckoblogg för v 5 -2011

MÅNDAG: Gick upp strax före åtta och det blev en liten tidningsrunda innan frukosten. Skulle vara på biblioteket klockan nio. Kändes pirrigt och samtidigt spännande. Är glad att jag får arbetsträna dessa veckor, så man får en bild av vad man klarar och inte klarar. Efter lunchen blev det en postrunda, var skönt väder ute barhuvad och inga vantar. Då är det skönt vinterväder, solen visade sig en stund på förmiddagen på åkern en bit från oss. Och det blev 10 km på motionscykeln sedan jag kommit in från postrundan. Försökte städa lite i dator rummet och till slut hittade jag väskan jag sökte. Så nu har jag en väska att ha då jag far till arbetsträningen. Fick ont i huvudet efter cyklingen, så jag kände mig bara trött hela eftermiddagen och även på kvällen. Pratade lite med sonen på kvällen, det var ett tag sedan jag gjorde det.

TISDAG: Gick upp klockan sju, jag hann med en liten tidningsrunda innan frukosten. Var skönt väder kring 7- grader. For till Biblioteket så jag började kvart över åtta. Mina 2½ timme gick väldigt fort, det har varit en lugn start. Kjell dammsög åt mig och jag tvättade en maskin och tog hand om den som var ren. Ingen motion denna dag, det fanns inte ork för det. Var trött hela eftermiddagen och även på kvällen.

ONSDAG: Fin vinterdag hela dagen. Och man kunde se solen på åkern och det var nästan så den tittade in i köksfönstret på nedervåningen. Blev en postrunda vid lunch, mer motion blev det inte denna dag. Latmasken tog överhand på mig.

TORSDAG: Snöade då jag for på morgonen, men det blev inte så mycket som man trodde på dagen. Men på kvällen kom det mera snö. Kjell han for till Umeå på möte med skidveteranerna. Själv så satte jag mig på motionscykeln och trampade 20 km, hade tänkt 15 men det gick så bra så därför blev det 2 mil och jag behövde det. Har hittat en släktforskning program som jag provar i 20 dagar. Så det blev att jag satt framför datorn och försökte hitta en del släktingar. Började släktforska på Komvux, men har lust att fortsätta nu. Det är mycket som jag inte fått fram, eftersom det är en komplicerad släkttavla. Har inte koll alls på min morfars sida och inte på min fars sidan heller. Så det finns mycket som man vill få reda på. Sen blev det tv såg programmet ”Landskampen” på tv 3.

FREDAG: Trött då det var väckning, men jag vakade till då jag kom ut, för det var kring 15- grader. Innan jag for hem, var jag och löste ut biljetter till Lövångers revyn den 26 mars. Så det blir något att se fram emot. Vi var och handlade hos Karin på eftermiddagen. Och innan kvälls fikat blev det 10 km på motionscykeln. Men egentligen skulle jag ha behövt cykla 20 km, för det blev semla till fikat. Men det fanns varken lust eller ork för det. Pratade med Inger på kvällssidan och det är alltid lika roligt att göra det. Vi såg ”På spåret” och så såg jag avslutningen på Let´s Dance.

LÖRDAG: Sov ganska länge, blev en tidningsrunda och så var det dags att fylla på fågelfrö. Då vi ätit frukost så for vi till Bjurholm och lämnade in Kjells tips och hämtade mitt andelstips. Och så löste jag ut den stora tipsvinsten för förra helgen, det blev 27 kronor i burken för onyttiga saker. Var in till Konsum och handlade det som inte Karin hade. Tog reda på den rena tvätten efter lunch. Och det blev mycket motionscykel under dagen, blev tre etapper kan man säga. Men humöret var inte det bästa och då är det bättre att sitta och trampa till musiken. Och tur att det finns twist på bandet jag spelade, för de sista 3 km på sista milen höll på att bli för tunga för mig. Men då det blir twist då går det bara inte att låta bli att trampa på. Då spelar det ingen roll att benen känns som blyklumpar, de piggnar till med twist. Så jag fick ihop 3 mil under dagen. Kvällen blev slapp, jag satt och lekte med foton och försökte göra lite roligare foton.

SÖNDAG: En trött dag hela dagen. Och huvudvärk sedan jag stigit upp, så det blev ett piller och så somnade jag igen. Blev väckt till lunchen, har halvsovit framför tv:n till och från under eftermiddagen. Hade tänkt gå ut och gå en promenad, men det blev inget av det. All luft hade liksom försvunnit. Men förhoppningsvis så kommer den tillbaka, kanske redan i morgon. I kväll blir ”mord i midsomer” på kanal 8. Det är visserligen avsnitt som man sett tidigare, men man glömmer har jag märkt.

 

www.rallyfarmor.se

@

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.